banner564

Prestij maçı Merit Yeşilova’nın 5-2

Sadece ligdeki puan açısından sıralamayı belirleyecek maçta kazanan Girne temsilcisi oldu

Prestij maçı Merit Yeşilova’nın 5-2
banner598

  Yer: Alsancak Mustafa Hidayet Çağlar Stadı

Hakemler: Evren Karademir, İsmail Egeli, Hakan Ünal
Merit Alsancak Yeşilova: Hasan, Okan, Mustafa, Bill Osman(Mejdi), Yasin(Memduh), Bayram Adaleke, Ulaş, Lua Lua(Cenker), İlyas, Vakkas
K.Kaymaklı: Ali(Salih), Turgut, Bayram, Yaşar, Uğur, Hüseyin, Sercan, Konan, Tuğrul(Erce), Mehmet, Yusuf
Goller: 2.Dk Billy Osman, 35.Dk Lua Lua, 48.Dk İlyas, 78.Dk Hasan Piro(p), 90.Dk Cenker(M.A.Yeşilova)58.Dk Konan, 64.Dk Uğur(P)(K.Kaymaklı) 

K-Pet Süper Lig’de orta sıralarda yer alan Merit Alsancak Yeşilova ile K.Kaymaklı arasında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmayı Merit Alsancak Yeşilova 5-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
İki takım içinde prestij açısından önem taşıyan karşılaşmaya Merit Alsancak Yeşilova adeta golle başladı ve 2. dakikada gelişen atakta Bill Osman topu filelere gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 
35.dakikada gelişen bir başka Merit Alsancak Yeşilova atağında Lua Lua topu filelere göndererek takımını 2-0 öne geçirdi ve ilk yarıda bu skorla sona erdi. 
İkinci yarıya yine golle başlayan taraf Merit Alsancak Yeşilova oldu ve 48.dakikada gelişen atakta İlyas sahneye çıktı ve attığı golle skoru 3-0 yaptı. 
58. dakikada bu kez K.Kaymaklı rakip kalede tehlike yarattı ve Konan attığı golle skoru 3-1 yaptı. 
64. dakikada ise gelişen K.Kaymaklı atağında kazanılan penaltı atışını Gol Kralı Uğur kullandı ve attığı golle skoru 3-2 yaptı. 
78. dakikada bu kez Merit Alsancak Yeşilova penaltı atışı kazandı ve atışı Kaleci Hasan Piro kullandı ve attığı golle skoru 4-2 yaptı. 
Maçın 90. dakikasında ise Merit Alsancak Yeşilova’nın genç forveti Cenker sahneye çıktı ve attığı golle maçın skorunu tayın etti 5-2.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474