banner564

Programlar belli oldu

Futbolda yeni sezon hazırlıkları başladı

Programlar belli oldu
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Ligin ikinci yarısı için transferin yanı sıra kamp hazırlıklarına da start veren Süper Lig kulüplerinin programları yavaş yavaş belli olmaya başladı. İkinci devreye hazır girmek isteyen takımlarımızdan bazıları yurt içinde kalmayı tercih ederken bazı takımlarımız ise kamp için yurt dışını tercih edeceklerini belirttiler.

Serdarlı Güzelyurt’a  Bağcıl Malpas’a
Bu yıl hedefine büyük oranda ulaşan Serdarlı kamp hazırlıklarını iki periyotta gerçekleştirecek. İlk periyot 8,9 ve 10 Ocak tarihlerinde, ikinci periyot ise 14,15 ve 16 Ocak tarihlerinde Güzelyurt’ta gerçekleşecek. Sezona kötü başlayan ancak daha sonra toparlanmayı başaran Bostancı Bağcıl ise 5-10 Ocak tarihlerinde Girne Malpas otelde kampa girecek. 

Çetinkaya Malpas’ta DTB Antalya’da hazırlanacak 
Ligde zor günler yaşayan Çetinkaya da Girne Malpas oteli tercih eden takımlardan oldu. Çetinkaya 9-16 Ocak tarihlerinde kampını gerçekleştirecek. İlk yarının başarılı ekiplerinden Doğan Türk Birliği ise kamp için yurt dışını tercih etti. DTB kamp için 5-11 Ocak tarihlerinde Antalya Orange Palace oteline gidecek. 

Gençlerbirliği Pia bella’ya gidecek MTG Karpaz’da hazırlanacak
İlk yarının flaş ekiplerinden Gençlerbirliği ise kamp için Girne’yi tercih eden ekiplerden oldu. Gençlerbirliği, 5-10 Ocak tarihlerinde kamp için Pia Bella otelde olacak. Kötü bir ilk yarı geçiren Mağusa Türk Gücü ise ikinci yarı daha iyi bir performans adına 10-14 Ocak tarihlerinde kamp için Karpaz bölgesini tercih etti. 

Cihangir’de tarih Mormenekşe’de yer belli
Lige kötü bir başlangıç yapan ama son haftalara doğru çıkışa geçen Cihangir ise 15-18 Ocak tarihlerinde kamp yapacak ancak Cihangir kampın yapılacağı yeri henüz belirlemedi. İlk devrede hedeflerine ulaşan Mormenekşe ise 7ve 15 Ocak arasında Salamis Bay otelde kampını gerçekleştirecek.

Yenicami Lefkoşa’da kalacak
Ligin yenilgisiz lideri Yenicami ise kamp için 9-13 Ocak tarihleri arasında Merit Lefkoşa oteli tercih etti. Ligde zor günler geçiren Gönyeli’de ise kamp programı henüz belli olmadı. Teknik direktör Erol Çağaloğlu yönetimle görüşüldükten sonra kamp yapılıp yapılmayacağına karar vereceklerini ifade etti. 

Lefke ve Kaymaklı’nın kampları belli olmadı
Kamp programı belli olmayan bir diğer ekip ise ligde şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Lefke oldu. İlerleyen günlerde yönetimin teknik direktör Toygar Davulcu ile yapacağı görüşmeden sonra kamp yapılıp yapılmayacağına karar verilecek. Ligde ikinci sırada yer alan ve şampiyonluk yarışı içerisinde olan K.Kaymaklı’nın ise kamp programı bugün belli olacak. Ligde zor günler geçiren Lapta takımı ise kamp için kendi tesislerini tercih edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474