banner564

PSG'de yol ayrımı

Finansal fair play kriterlerine uyum göstermeye çalışan Paris kulübü, birkaç oyuncuyla bağlarını koparmanın planlarını yapıyor

PSG'de yol ayrımı
banner598
Paris Saint-Germain'de ara transfer döneminin hareketli geçmesi bekleniyor. Finansal fair play kriterlerine uyum göstermeye çalışan Paris kulübü, birkaç oyuncuyla bağlarını koparmanın planlarını yapıyor.
Neymar ve Kylian Mbappe transferleri nedeniyle UEFA'nın finansal fair play kıskacında olan Paris Saint-Germain, devre arasında bazı oyuncularla yollarını ayırıp maaş bütçesini dengeye oturtmayı hedefliyor.
Gözden çıkarılan isimler arasında halihazırda kiralık olarak West Bromwich forması giyen Krychowiak ve Stoke City'de oynayan Jese Rodriguez bulunuyor. Paris kulübü bununla birlikte Lucas Moura ve Hatem Ben Arfa'yı da elden çıkarmanın planlarını yapıyor.
Paris Saint-Germain, göndereceği oyuncularla kulüp kasasını belirli oranda rahatlatmayı amaçlıyor.
Durumu henüz belirsiz olan isimler arasında ise; Angel Di Maria, Javier Pastore ve kaleci Kevin Trapp yer alıyor. Ancak Paris SaintGermain Teknik Direktörü Unai Emery, bu sezon çok düzenli bir şekilde forma veremediği bu üç futbolcuyu da gözden çıkarmıyor.
Buna karşın hem Pastore, hem Di Maria ve hem de Trapp daha çok süre almak istiyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2018, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474