banner564

Puan istiyoruz

Bağcıl deplasmanına gidecek olan Cihangir’de hedef yenilmemek

Puan istiyoruz
banner598
Erkut Mahsucu
K-Pet Süper Ligi’nde Pazar günü Bağcıl ile karşılaşacak Cihangir takımı yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Oldukça neşeli geçen antrenmanda sakatlığı bulunan Seyhan ve İrfan Boşnak katılmazken antrenmanda Amadou'nun hırslı ve istekli olması dikkat çekti. Geçen sezon takımın kadrosunda bulunan yabancı futbolcu Patric de yer aldı.

Bağcıl iyi bir takım
Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün B.Bağcıl maçı ile ilgili Diyalog’a yaptığı açıklamada 
Bostancı Bağcıl takımının iyi bir ekip olduğunu teknik direktör değişikliğine gitmelerinin takıma ayrı bir hava kattığını söyledi. Özgürgün Bağcıl’ın kendi saha ve seyirci avantajlarını da kullanacaklarını belirterek “Bizim bu maçta hedefimiz puan veya puanlar çıkarmak bize saldıracaklardır bunun da bilincindeyiz. Takımda iki oyuncumuz sakat bu oyuncular Bağcıl maçında oynamayacak ama yerine oynayacak oyuncuların ellerinden geleni yapacağını inanıyorum” dedi. 

Amadou hazır değil
Amadou’nun tam olarak hazır olmadığını hazır olduğunda takıma ciddi şekilde katkı sağlayacağını belirten Özgürgün, “Bu maçı kazanıp Y. Boğaziçi ile evimizde oynayacağımız maça moralli çıkmak istiyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473