banner564

Randevu bugün

Yeni Boğaziçi ve Doğan Türk Birliği takımları hazırlıklarını tamamladı

Randevu bugün
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin yenilgisiz takımları arasında yer alan Yeni Boğaziçi ile son iki haftanın kayıp yaşayan takımı Doğan Türk Birliği sekizinci hafta karşılaşmasında bugün bir araya gelecek. Yeni Boğaziçi takımının başarılı çalıştırıcısı Bülent Aytaç gazetemiz spor servisine verdiği demeçte moral ve motivasyon olarak iyi noktada olduklarını belirtirken, Doğan Türk Birliği’nin tecrübeli çalıştırıcısı Caner Oshan, kötü giden iki haftanın yaralarını Yeni Boğaziçi maçında sarmak istediklerini belirtti.

Bülent Aytaç: Kimsenin beklemediği noktadayız
Yeni Boğaziçi Teknik Direktörü Bülent Aytaç maç öncesi verdiği demeçte, yedinci hafta sonunda puansal ve sıralama olarak kimsenin beklemedikleri konumda olduklarını belirtti.  Kendisinin de bu konumu beklemediğini vurgulayan Aytaç, yönetimsel olarak bir vizyon oluşturduklarını ve gelinen noktada konumun son derece sevindirici olduğunu belirtti. Sezon öncesi yaklaşık 3 aylık bir çalışma süresinden sonra lige başladıklarını da belirten Bülent Aytaç, bu konumun da altında bir yeri, yedi hafta sonunda beklemediğini belirtti.

Hafta arası çok konuşulduk
Lefke maçında alınan galibiyet sonrası hafta arası çok konuşulduklarını belirten Bülent Aytaç, alınan sonucun güzel olduğunu ancak  Lefke maçını bir kenara koyup, Doğan maçını konuşmanın daha doğru olacağını oyuncularına da hafta arası aktardığını belirtti. İyi ve güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerinin bilincinde olduklarını belirten Aytaç, iyi noktada ki konumlarını taçlandırmak adına Doğan karşısında puan yada puanlar almak zorunda olduklarını vurguladı. Doğan maçı öncesi takımda eksik yada cezalı oyuncunun bulunmadığını da belirten Bülent Aytaç, en iyi şekilde mücadele edip iyi sonuçla doksan dakikanın sonunda sahadan ayrılmak istediklerini belirtti.

Caner Oshan: Çıkışa geçmeliyiz
Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan ise verdiği demeçte, Yenicami ve Gençler Birliği karşılaşmalarında alınan mağlubiyetler sonrası Yeni Boğaziçi deplasmanın dan kayıp yaşamamak zorunda olduklarını belirtti. Hafta arası alınan mağlubiyetler sonrası moral ve motivasyonun istenilen düzeyde olmadığını belirten Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, oyuncularına gerekli desteği hafta arası verdiklerini belirtti. Yeni Boğaziçi maçına bu sıkıntılardan sonra iyi hazırlanmak zorunda olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı bu şekilde olduğunu da belirtirken, artık son sözü oyuncularının söyleyeceğini belirtti.

Bu konumda olmamalıyız
Geçen hafta Gençler Birliği karşısında alınan farklı mağlubiyetin sorulması üzerine ise demeç veren Caner Oshan, gerek cezalı oyuncular gerekse kötü oyun sonrası alına farklı mağlubiyetin, Gençler Birliği karşısında kaçınılmaz olduğunu belirten Oshan, ancak ne olursa olsun hiçbir oyuncunun bu şekilde mücadele etmeye hakkı olmadığını belirtti. Doğan Türk Birliği camiasın büyük bir camia olduğunu hatırlatan Oshan, yine bu yaraları saracak olan takımın oyuncuları olduğunu belirtti. Ozan ve Bileve yanında, Ahmet Saygı’nın Asker’e gittiğini belirten Oshan, bu üç oyuncudan yoksun Yeni Boğaziçi deplasmanında olacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2014, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474