banner564

Real’e soruşturma

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), küçük yaştaki genç oyuncuları transfer eden Real Madrid'e soruşturma başlattı.

Real’e soruşturma
banner598
Real Madrid de Barcelona gibi transfer yasağıyla karşı karşıya kalabilir.
İspanyol As Gazetesi Real Madrid'in, genç oyuncuları yasal olmayan yollardan kadrosuna kattığını ve bu nedenden  dolayı da futbolun patronu FIFA tarafından soruşturulmaya başlandığını yazdı.
Real Madrid'in, FIFA Oyuncu Transfer Talimatları'nın 19'uncu maddesine aykırı hareket ettiği öne sürülürken, İspanya Futbol Federasyonu'ndan da takımın yaptığı 18 yaş altı transferlerle ilgili dosya istediği bildirildi. Real Madrid'in genç oyuncuları aldığı yetiştirici kulüplerle yaptığı anlaşmalara 'futbolcunun belirli bir yaştan sonra Real Madrid'in oyuncusudur' şeklinde özel bir madde koyduğu öne sürüldü.
 
Odegaard'ın maaşı fazla bulundu
Real Madrid'in 16 yaşındaki yeni transferi Martin Odegaard'ın aldığı maaşın, formasını giyeceği 3. lig takımlarından Real Madrid Castilla'daki futbolcular arasında tartışma konusu olduğu iddiası da ortaya atıldı.
Norveçli futbolcuya haftada yaklaşık 100 bin Euro ödendiğini iddia eden Real Madrid Castilla takımının kaptanı Sergio Aguza, "Bu beni rahatsız etmiyor ama yukarılarda olmak ve denilen parayı almak benim de hoşuma gider" dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2015, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474