banner564

Renkli görüntülere sahne oldu

Genç liderler, konsey başkanlığı için yarıştı

Renkli görüntülere sahne oldu
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu'na bağlı Amerikan Kolej'de yapılan "Okul Konseyi", farklı aktivitelerinde de yer aldığı renkli görüntülere sahne oldu.
Amerikan Koleji, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcında, okul konseyinin oluşması için iki grubun ortaya koyduğu farklı kampanyalar ile seçim heyecanını yaşadı. 
Konuyla ilgili Amerikan Kolej’den yapılan açıklamada, Amerikan Koleji öğrencilerinin sadece akademik alandaki başarı ile değil, sosyal alanlardaki başarıları ile de eğitim bayrağını bir adım ileri taşıdığı belirtildi. 
1 hafta boyunca konsey üyelerinin, kurdukları stantlarda planlarından ve hedeflerinden bahsederek öğrenci arkadaşlarından destek istedikleri belirtildi. 
Öğrencilerin, sosyal sorumluluk projeleri hazırlayarak yapılacak işlerde sorumluluğunu taşımanın önemini genç yaşlarda kavradığı belirtilen açıklamada, gerçekleştirilen “Okul Konseyi” seçiminin asıl amacının, yönetici vasıflarının oluşmasını sağlamak, liderlik, iletişim ve organizasyon becerilerinin gelişmesi, sorumluluk almak gibi önemli değerleri lise çağlarında edinebilmelerini sağlamak olduğu vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2017, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474