banner564

Riekerink gitti, Tudor geldi

Teknik direktör Jan Olde Riekerink ile yollarını ayıran Galatasaray yönetimi, Igor Tudor ile 1.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

Riekerink gitti, Tudor geldi
banner598
Galatasaray'da teknik direktör Jan Olde Riekerink dönemi sona erdi. Sarı kırmızılı kulüpte yönetim kurulu, yaptığı toplantıda Hollandalı teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.
Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Levent Nazifoğlu, Riekerink'i arayarak kendisine bugüne dek verdiği hizmetler için teşekkür etti ve yönetim kurulunun kararını iletti.
Kayserispor mağlubiyeti sonrası yönetim Türk Telekom Arena'da durum değerlendirmesi yapmış ve Hollandalı teknik adamla sezonu tamamlamanın uygun olmadığına karar vermişti.
Sarı kırmızılılar, teknik direktör arayışlarını ise kısa sürede çözüme kavuşturdu. Başkan Dursun Özbek, Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor isminde karar kıldı ve Hırvat teknik adamın menajeriyle İstanbul'da görüşme yapıldı. Bu görüşme sonucunda 1,5 yıllık prensip anlaşmasına varıldı.
Almanya'da bulunan Igor Tudor, Kardemir Karabükspor'un akşam antrenmanına gelerek takımın başında sahaya çıktı. Genç çalıştırıcının kulübüyle yollarını ayırması ve kısa sürede Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2017, 11:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474