banner564

Rüşvet skandalı!

El Salvador, Kanada ile oynayacakları maç öncesi rüşvet teklifi aldıklarını açıkladı

Rüşvet skandalı!
banner598
2018 Dünya Kupası Kuzey ve Orta Amerika ile Karayip Elemeleri’nde mücadele eden El Salvador, Kanada ile oynayacakları maç öncesi rüşvet teklifi aldıklarını açıkladı.
Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası öncesi eleme heyecanı tüm hızıyla sürerken Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler Futbol Federasyonu (CONCACAF) bünyesinde deprem etkisi yaratacak bir olay yaşandı. Eleme grubunda Kanada ile karşılaşacak olan El Salvador Milli Takımı oyuncuları, maç öncesi rüşvet teklifi aldıklarını açıkladı. El Salvador Futbol Federasyonu da Facebook hesabından futbolcuların iddialarını doğruladı. Açıklamada, rüşvet teklifinin Honduras’ın üst tura çıkması adına El Salvadorlu iş adamı Ricardo Padilla tarafından yapıldığı kaydedildi.

EL SALVADOR 5 YEMEZSE HONDURAS ÇIKACAK
Elemelerin 4. turunda A Grubu’nda mücadele eden ve 5 maçta topladığı 2 puanla son sırada yer alan El Salvador’un, üst tura çıkma umudu bulunmuyor. 15 puanlı Meksika, son maçlar öncesi ilk iki takımın 5. tura çıkacağı grubu lider tamamlamayı garantilemişti. 
Grupta, Honduras 7 puanla ikinci, Kanada ise 4 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Kanada’nın son tura çıkabilmesi için Meksika’nın Honduras’ı mağlup etmesi ve Kanada’nın El Salvador’u 5 farkla yenmesi gerekiyor.


Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473