banner564

Şampiyon Gazete 360

2. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı

Şampiyon Gazete 360
banner598
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) tarafından organize edilen ve basın mensuplarının yer aldığı 2. Omaç Başat Halı Saha Turnuvası önceki akşam (3 Kasım Perşembe) oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı. Sponsorluğunu Türk Bankası’nın üstlendiği ve GAÜ Çetinkaya Metehan Kemal Küçük Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmalar sonunda şampiyon Gazete 360 takımı oldu. Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK) ikinci olduğu turnuvada Havadis Gazetesi turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Turnuvanın gol kralı ise Gazete 360 adına kaydettiği 19 golle Ali Kişmir oldu.

Çekişmeli karşılaşmalar
Günün ilk maçında Havadis Gazetesi ile Diyalog Medya Grubu üçüncülük maçında karşı karşıya geldi. Maçta Diyalog öne geçmesine rağmen geriden gelen Havadis Gazetesi rakibini 4-3 yenerek üçüncü oldu. Bu maçın ardından BRTK ile Gazete 360 finalde karşılaştı. Gazete 360 rakibi karşısında bulduğu gollerle farklı öne geçerken, sonradan BRTK’nın çabaları sonuç vermedi ve rakibini 5-3 yenen Gazete 360 ilk kez yer aldığı turnuvada şampiyonluğunu ilan etti.

Ödül töreni
Maçların ardından düzenlenen ödül töreninde KTSYD’ye kapılarını açan GAÜ Çetinkaya’ya teşekkür plaketi verildi. Plaketi KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu Kulüp Başkanı Asım Vehbi’ye takdim etti. Geçtiğimiz yılın gol kralı Osman Dinler ile bu yılın gol kralı Ali Kişmir ödüllerini BRTK Müdürü Meryem Çavuşoğlu’ndan aldı. Karşılaşmalarda düdük çalan Alper Aligüllü ile final maçını yöneten Savaş Tilki’ye teşekkür plaketlerini KTSYD eski başkanı Ogün Genç Kaçmaz takdim etti. Turnuva üçüncüsü Havadis Gazetesi’ne kupasını KTSYD Genel Sekreteri Hüseyin Kıral verirken, ikinci BRTK’ya kupasını KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu takdim etti. Şampiyon Gazete 360 kupasını merhum Omaç Başat’ın oğlu Arkın Başat’ın elinden aldı.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2016, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474