banner564

Şampiyon Kurtuluş Lisesi

Güzelyurt Kurtuluş Lisesi, Lefkoşa Türk Lisesi’ni penaltılarda 5 – 3 mağlup etti

 Şampiyon Kurtuluş Lisesi
banner598
Abdullah ZAİFOĞLU
2015-2016 Öğretim Yılı Liselerarası Futbol Birinciliği dün oynanan maçlarla tamamlandı. Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan günün ilk maçında, üçüncülük için Güzelyurt Meslek Lisesi ile Mağusa Dr. Fazıl Küçük Endüstri Meslek Lisesi karşılaştı. Rakibini 3-1 mağlup eden Güzelyurt Ticaret Lisesi üçüncü oldu.
Bu maçtan sonra oynana final maçında, Güzelyurt Kurtuluş Lisesi ile Lefkoşa Türk Lisesi karşılaştı. 35’er dakikalık, iki devre halinde oynan final maçının normal süresi golsüz sona erdi. 5’er dakikalık iki uzatma devresinde de gol olmayınca, şampiyonu belirlemek için penaltı atışlarına geçildi.
Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’nden Zafer, Ekrem, Zihni, Mehmet ve Refik’in atışları golle sonuçlandı. Lefkoşa Türk Lisesi’nden Mahmut, Hüseyin ve Cihan’ın vuruşları gol olurken Ahmet Can’ın vuruşu gol olmadı. 
Böylece Güzelyurt Kurtuluş Lisesi 2015-2016 Öğretim Yılı Liseler Arası Futbol Şampiyonu oldu.
Dereceye giren okullara kupa ve madalyaları yetkililer tarafından verilirken, şampiyon okula madalyaları ve şampiyonluk kupası, Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Hüseyin Kavaz tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 13:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473