banner564

Şampiyon olacağız

Tatlısu teknik direktörü Hüseyin Çağer bu sezon şampiyon olup birinci lige yükselmek için çalışacaklarını vurguladı

Şampiyon olacağız
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet İkinci Lig ekiplerinden Tatlısu’nun teknik patronu Hüseyin Çağer yaptığı açıklamalarda gelecek sezon Tatlısu’nun hedefinin kesinlikle şampiyonluk olduğunu belirtirken; bu hedef doğrultusunda gereken her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Biten transferlerimiz var
Şampiyonluk hedefi yolunda görüştükleri ve anlaşma sağladıkları isimler olduğunu söyleyen Hüseyin Çağer, bu futbolcuların Bostancı Bağcıl’dan Bayram Dağgül ve Gökhan Mami, K.Kaymaklı’dan Mehmet Koyuncu ve Oytun, Yenicami’den Oğuz ve Ogün olduğunu ifade etti. Ayrıca yine K.Kaymaklı’dan Çağlar ile anlaştıklarını; sadece K.Kaymaklı ile aralarında küçük pürüzler kaldığını ancak bu transferi de bitirmeye çok yakın olduklarını söyleyen Hüseyin Çağer, güçlü bir takım oluşturmak istediklerini vurguladı.

Sezon açılışı 25 Temmuz
Hüseyin Çağer, Tatlısu olarak sezonu 25 Temmuz tarihinde açacaklarını ve gerçekleştirecekleri hazırlık programı çerçevesinde takım kadrosunu 22’ye düşüreceklerini belirtti. Tatlısu ile yola devam etmek isteyenlerin hazırlık programında kendisini göstermesi gerektiğini ve Tatlısu’nun şampiyonluk hedefi doğrultusunda kadrosundaki en iyi 22 isimle yola devam edeceğini vurgulayan Hüseyin Çağer, şampiyon olacaklarını bir kez daha vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474