banner564

Şanslılar Barcelona’da gezdi

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol TurnuvasıF Finali’nin şanslıları Barcelona ödülüne kavuştu

 Şanslılar Barcelona’da gezdi
banner598
Hasan Ramadan Cemil anısına, spor yazarı İbrahim Özsoy tarafından her yıl organize edilen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda final oynayan Jeoloji Maden Dairesi ve Elektrik Dairesi takımlarından kurayla belirlenen birer sporcu, eşleriyle birlikte Barcelona'ya gönderildi. 
Turnuvanın katılımcıları ve seyircileri nezdinde gerçekleştirilen ve kura sonucu belirlenerek ödüle hak kazanan futbolcular Bora M. Karadağlı ve Volkan Altıparmak, 23 – 25 Kasım 2015 tarihleri arasında eşleriyle birlikte Arçelik A.Ş.'nin misafiri olarak Barselona'da ağırlandılar.
Ramadan Cemil İşletmeleri Muhasebe ve Finans Müdürü Sayın M. Murat Ertanoğlu'nun talihlilere eşlik ettiği gezi esnasında, özel rehber eşliğinde, Barcelona şehir turu ile Barcelona Futbol Kulübü’ne ait tesislerde “Camp Nou Experience” turu yapıldı ve Barcelona FC ve Roma takımları arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçı izlendi.
Barcelona seyahatinden dönen talihliler, Ramadan Cemil İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı sayın Işın Ramadan Cemil'e nezaket ziyaretinde bulunarak memnuniyetlerini belirttiler ve teşekkürlerini sundular.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474