banner564

Serdarlı kaçamadı 3-3

Tam 6 golün atıldığı maçta B. Bağcıl play-out yolunda konuk ettiği Serdarlı karşısında tek puanı maçın son dakikasında kurtardı

Serdarlı kaçamadı 3-3
banner598
YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Malek-Mehmet Tarım-Özal Çağlayan. 
B.BAĞCIL: Türkkan-Ahmet-Kadir-Kaan-Zihni-Raif-Sabri-Zekai-Gökhan(Bayram dk.88)-Traore-Amani
SERDARLI:Çağatay-İsmat-Hüseyin-Ali-Salih(Mustafa dk.)-Burak(İrfan dk.76)-Hasan-İ.Kabore-Kaan-Ümit-Adeleke
GOLLER: Dk.8 Gökhan, dk.82 Traore, dk.89 Raif(B.BAĞCIL) Dk.4 Ümit, 28. Adeleke, dk.53 Kabore(SERDARLI)

Abdullah ZAİFOĞLU
  K-Pet Süper Ligi’nde play-out hattında bulunan iki takımın mücadelesinde kazanan olmadı.
4. dakikada gelişen Serdarlı atağında topla rakip ceza alanı içinde topla buluşan Adeleke’den seken topa Ümit vurdu ve topu ağlara yollayarak takımı Serdarlı’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
  8. dakikada skora denge geldi. Bu dakikadaki B. Bağcıl atağında Gökhan ceza alanı dışından sert vurdu. Kaan’a da çarpan top ağlara gitti ve skor 1-1 oldu.
  24.dakikada Serdarlı takımından İsmet’in kullandığı ta atışında rakibinden kurtulan Adeleke’nin vuruşunda Türkkan son anda topa dokundu ve top uzak direğin dibinden kornere gitti.
  28. dakikada Serdarlı yine öne geçti. Hasan Bahtıkara’nın sağdan ortasında günü başarılı isimlerinden Adeleke’nin mükemmel kafa vuruşunda top köşeden ağlara gidince Serdarlı tekrar öne geçti. 2-1
  43.dakikada Serdarlı B. Bağcıl ceza alanı dışında serbest vuruş kazandı. Kabore’nin vuruşunda üst direğe de vuran top dışarı gitti.
  53. dakikada Burak’ın sağ taraftan ortasında B. Bağcıl defansı Kabore’yi adeta unuttu. Kabore de gelen topu önce kontrol etti, sonra sert bir vurula ağlara gönderdi ve takımı Serdarlı’yı 3-1 öne geçirdi.
  73. dakikada B.Bağcıl’dan Traore sağ taraftan topla rakip ceza alanına girdi. Kaan’ın müdahalesiyle yerde kaldı. Uzun süre penaltı itirazlarının yapıldığı pozisyonda hakem Mehmet Malek oyunu devam ettirdi.
  74. dakikada Amani’nin ortasında Sabri’nin kafa vuruşunda kaleci Çağatay son anda topu kornere attı.
  82. dakikada Zihni’nin soldan ortasında Serdarlı defansı müdahale etmekte gecikince Traore kafa ile topu ağlara yollayarak skoru 3-2’ye taşıdı.
  89. dakikada skora bir kez daha denge geldi. Traore’nin bu kez sol taraftan ortaladığı topta kaleciyi aşan topu Raif boş kaleye yollayarak takımına beraberliği getiren golü attı.3-3 
  Böylece maç da bu skorla sona erdi ve takımlar birer puanla sahadan ayrılmak zorunda kaldılar.
A-2 genler maçını B. Bağcıl gençleri 4-0 kazandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474