banner564

Seri sonu beraberlik

Görneç ile Hamitköy maçında taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı

Seri sonu beraberlik
banner598
Görneç ile Hamitköy’ün, Görneç 3 Şehitler Stadı’ndaki mücadelesinde taraflar berabere kalarak, galibiyet serilerini bitirdiler.
Maça Görneç daha etkili başlarken Hamitköy golü yedikten sonra oyunda dengeyi kurdu.
Dk 8 Ceza sahası içerisinde Hüseyin’in soldan ortasını Necati röveşata ile ağlara yolladı. 1-0
Dk 23 Ender’in soldan kullandığı köşe vuruşunda altı pasta topa iyi yükselen Galip, Hamitköy forması altında ilk golünü attı. 1-1
Dk 34 Görneç atağında Rifat’ın penaltı noktası üzerinden şutunu kaleci Ahmet köşeden çıkardı.
Dk 40 Hamitköy atağında Şevket’in sağdan ortasında defansın ıskaladığı topu, arka direkte oyuna sonradan giren Serhan kale yerine dışarı attı.
Dk 45 Hamitköy atağında Serhan’ın kaleciden dönen topunu Ender tamamladı. Kaleci Hasan yerinde bir müdahale ile bu şutu da kurtardı.
İkinci devrenin ilk yarım saatinde etkili olan taraf Hamitköy oldu. Hamitköy bu bölümde bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Son çeyrekte ise rakibinin üzerine baskı kuran Görneç, istediği pozisyonları üretemeyince maç 1-1 sona erdi.
Hamitköy teknik direktörü Mustafa Özarabacı, Kadri’nin geçersiz sayılan golünden önce avantaj kuralını uygulamadığı için maçın hakemi Mehmet Malek’e tepki gösterdi. Hamitköy’de Halil İbrahim ve Galip sakatlıktan dolayı ilk devreden oyundan çıktılar. Şevket ise maçı sakat sakat tamamladı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2014, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474