banner564

Seri sonu

Süper Lig’de son dört haftada dört galibiyet elde eden Gençler Birliği, Küçük Kaymaklı ile berabere kaldı

Seri sonu
banner598
STAT: ŞHT. Hüseyin Ruso Stadı
HAKEMLER: Serkan Durmaz, Mehmet Ekşici, Hasan Eriş
K.KAYMAKLI: Hasan, Mehmet, Bahadır, Taner, Yusuf, Ali, Bayram (Remzi), Ahmet, Mustafa, Zokou, Aleksandrov
G.BİRLİĞİ: Ali, Sinan, Ogün (Mehmet Erol), Emir, Abbas (Vandev), Malik, Abdullah (İbrahim), Arif, Sertan, Şenol, Halil
GOLLER: 30.Dk Aleksandrov (K.Kaymaklı), 75.Dk Vandev (Gençlerbirliği)
KIRMIZI KART: 65.Dk Emir (Gençlerbirliği) 74.Dk Mehmet Kaygısız (K.Kaymaklı)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Ligi’nde Küçük Kaymalı ile Gençler Birliği'nin mücadelesi karşılıklı atılan birer golle berabere tamamlandı. Mücadelede her iki ekip de kırmızı kart görerek on kişi kalırken karşılaşmanın hakemi Serkan Durmaz verdiği ve vermediği kararlarla her iki ekibin de tepkisini çekti.
12.dk: Gençler Birliği atağında Abdullah'ın soldan ortasında arka direkteki Şenol'un vuruşunu kaleci Hasan kornere çeldi.
14.dk: K.Kaymaklı'da sağ çaprazda kazanılan frikikte Ahmet topu ceza sahasına ortaladı. Zokou'nun vuruşunda top kaleci Ali'de kaldı
29.dk: K.Kaymaklı atağında sol çaprazda topla buluşan Mustafa Yaşınses'in aşırtma vuruşu üst direkten geri geldi ve savunma topu uzaklaştırdı.
30.dk: K.Kaymaklı atağında Ahmet'in soldan ortasında iyi yükselen Aleksandrov'un kafa vuruşunda top filelere gitti. K.KAYMAKLI 1-0 G.BİRLİĞİ
34.dk: Gençler Birliği'nde kazanılan frikikte Arif topu direkt kaleye gönderdi ancak kaleci Hasan topu kornere çeldi.
40.dk: K.Kaymaklı atağında sağ çaprazda topla buluşan Aleksandrov'un vuruşu az farkla dışarıya gitti.
58.dk: Gençler Birliği atağında Arif'in ceza sahası dışından vuruşunu kaleci Hasan Piro çeldi.
63.dk: Gençler Birliği atağında Malik'in şutunda top Zokou'nun eline çarptı ancak hakem Serkan Durmaz bu pozisyonda elin doğal konumunda olduğunu belirterek devam kararı verdi.
65.dk: Gençler Birliği atağında Emir ceza sahası içerisinde rakibiyle girdiği mücadelede rakibine faul yapınca ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.
74.dk: K.Kaymaklı'da Mehmet Kaygısız rakibine yaptığı faul sonrasında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
75.dk: Gençler Birliği'nde Mehmet Kaygısız'ın yaptığı faulden kazanıla frikiği kullanan Arif topu ceza alanı içerisindeki Vandev'e gönderdi. Onun vuruşunda top filelere gitti. K.KAYMAKLI 1-1 G.BİRLİĞİ
90+2.dk: K.Kaymaklı atağında Zokou kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı ve aşırtma bir vuruş gerçekleştirdi. Kaleci Ali bu topa ceza sahası dışında müdahale ederek engelledi ancak karşılaşmanın hakemi Serkan Durmaz bu pozisyonda devam kararı aldı.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473