banner564

Seriye devam edeceğiz

Ligdeki ilk kaybını geçen hafta Esentepe deplasmanında yaşayan Girne Halk Evi, Baf Ülkü Yurdu maçına hazırlanıyor

Seriye devam edeceğiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligdeki ilk puan kaybını altıncı hafta karşılaşmasında Esentepe deplasmanında yaşayan Girne Halk Evi, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Baf Ülkü Yurdu maçını kazanıp kaldığı yerden devam etmek istiyor. Takımda Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi Uğurcan’ın Esentepe maçında burnunun kırıldığını Ufuk Fırat’ın ise cezası nedeniyle karşılaşmada yer alamayacağı belirtildi.

Kötü oynadık
Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu Baf Ülkü Yurdu maçı öncesi verdiği demeçte, Esentepe deplasmanında çok kötü oyun sonrası haklı 2 puan bıraktıklarını belirtti. Esentepe maçının geride kaldığını artık önlerindeki Baf Ülkü urdu maçına bakmak zorunda olduklarını belirten Kemancıoğlu, Baf Ülkü Yurdu karşısında kazanıp, kaldıkları yerden lige devam etmek istediklerini aktardı. Geride kalan 6 hafta sonunda ligin ilginç noktaya geldiğini belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, her takımın her takımdan puan alabileceği bir lig geçirdiklerinin altını çizdi.

Hedefin üzerindeyiz
İlk altı hafta sonunda koydukları hedefin üzerinde olduklarını belirten Mehmet Kemancıoğlu, sadece lider olduklarını önemli bir avantaja ise sahip olmadıklarına dikkat çekti. Rakiplerine göre lige daha iyi bir giriş yaptıklarının doğru olduğunu da belirten Kemancıoğlu, ancak her şeye rağmen çetin bir ligin sezon sonuna kadar süreceğini hatırlattı. Pazar günü karşılaşacakları Baf Ülkü Yurdu maçına 4 idman ile hazırlanacaklarını belirten başarılı çalıştırıcı rakipleri karşısında hedeflerinin galibiyet olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474