banner564

Şifre orta sahada

Derbiye hazırlanan Fenerbahçe'de Vitor Pereira oyun planını netleştirdi. Pereira, Beşiktaş'ı orta sahada yıkmayı planlıyor

Şifre orta sahada
banner598
Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasını lider geçen Fenerbahçe Beşiktaş'ı deplasmanda yenerek yoluna devam etmek istiyor.
Maç öncesinde tam kadro çalışma imkanı bulacak Fenerbahçe'de Beşiktaş maçı için ilk 11 için denemeler sürüyor. Ancak Pereira oyun planını şimdiden netleştirdi.

Şifre: Güçlü orta saha
Pereira Beşiktaş'ı orta sahada yıkmanın planlarını yapıyor. Josef de Souza ve Diego'nun da takıma dönmesiyle bu bölgedeki
defansif ve ofansif alternatifleri artan Portekizli teknik adam, maça ikinci bölgede rakibe üstünlük sağlayacak güçlü bir orta saha kurgusuyla çıkmayı planlıyor.

Beşiktaş'ı ezberletecek
Taktik antrenmanlara şimdiden başlayan Pereira ve ekibi, Beşiktaş'ı oyuncularına ezberletecek. Bursaspor maçından sonra 1 haftalık çalışma süresini avantaj olarak gördüklerini gizlemeyen Fenerbahçe teknik ekibi, milli takım arasında başladıkları Beşiktaş analizi sayesinde oyun planını önceden belirlemiş oldu.

Rakip nefes almayacak
Pereira özellikle orta saha oyuncularından rakibe nefes aldırmamaları; sert ve hareketli olmaları yolunda telkinlerde bulundu. Portekizli teknik adam ve yardımcıları yaptıkları analiz sonucunda rakibin zayıf yönünün orta sahada kendilerine göre daha yumuşak olmaları olarak belirledi.
Pereira Josef'in antrenmanlara başlamasıyla birlikte Josef-Topal ikilisini orta sahada diğer seçeneklerle birlikte deneyecek ve buna göre son kararını verecek. 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473