banner564

Sıkı çalışıyorlar

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Değirmenlik’te tempo artıyor

Sıkı çalışıyorlar
banner598
Erkut MAHSUCU
Mesarya'nın Süper Lig ekiplerinden Değirmenlik sezona yaptığı antrenmanlarla hazırlanıyor. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça neşeli olduğu görülürken Victor'da takımla birlikte çalışmalarına devam ediyor. Amani'nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Değirmenlik Teknik Direktörü Mustafa Piro çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Sezona iyi hazırlanıyoruz
Değirmenlik Teknik Direktörü Piro sözlerine şöyle başladı: ''Sezona iyi hazırlanıyoruz. Tam olarak lig başlayana kadar hazır hale geleceğiz yapacağımız hazırlık maçları ile takım daha da iyi olacak.”

İlk hazırlık maçını MTG ile oynayacağız
Değirmenlik ilk hazırlık maçını son şampiyon ile oynayacağını aktaran Piro; “'İlk hazırlık maçımızı MTG ile oynayacağız. Güçlü bir rakibe karşı oynayacağımız için zor bir maç olacak. MTG ile maçımızı kendi sahamızda oynayacağız.”

Asilkan ve İbrahim Mert hazır olacak
Kiralık futbolcuların takıma dönmesi ile rekabetin takıma faydalı olacağını aktaran Piro sözlerini şöyle tamamladı: “Asilkan ve İbrahim Mert sezon açılışına kilolu geldiler. İki futbolcuda takımın önemli futbolcularındandır. İki futbolcu hem antrenman programı hem de hazırlık maçlarındaki performansları ile sezona hazır hale geleceklerdir'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2016, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474