banner564

Sıkıntıları aşmak için geliyorum

Özel Tahsin, Kulüpler Birliği’nin kulüplerin içinde bulundukları duruma çözüm bulmak için çalışacağını söyledi

Sıkıntıları aşmak için geliyorum
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Kulüpler Birliği’nin 2 Temmuz’da yapacağı olağan genel kurulda başkan adayı olma kararı veren Özel Tahsin, Kulüpler Birliği’nin kuruluşunda aktif görev yaptığını ve 7 yıl başkanlık görevini yürüttüğünü söyledi.
Görevde olduğu sürede güzel işler yaptıklarını söyleyen Tahsin, daha sonraki yönetimin, Kulüpler Birliği’ni unutturduğunu söyledi.

KOP’a uzatılan el havada kaldı
Şu an ise ülke futbolunun durma noktasında olduğunu söyleyen Özel Tahsin, FIFA’da KOP görüşmelerinin başlamadan bittiğini, KOP’a uzatılan elin havada kaldığını kaydetti.
Dışa açılım konusunda büyük sorunlar olduğunu, kulüplerin kapanma noktasına geldiğini söyleyen Özel Tahsin, bu sıkıntıları ortadan kaldırmak için KTFF ile Kulüpler Birliği’nin koordineli çalışıp çözüm üreteceğini söyledi.

Siyasi çözüm olmadan futbolda çözüm olmaz
Ülkede siyasi çözüm olmadan KOP ile herhangi bir çözümün mümkün olmayacağını da söyleyen Tahsin, 45 yıllık futbol tecrübesi ve şu anki heyecanı ile ülke futboluna güzel şeyler kazandırmak için göreve talip olduğunu söyledi.

Yönetim belirleniyor
Özel Tahsin ile birlikte görev yapacak Kulüpler Birliği yönetiminde GAÜ Çetinkaya’dan Erhan Soykut, Yenicami’den Enver Kahveciler, TOL, DTB ve Gençler Birliği’nden birer üye ve Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim’in yer alacağı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2016, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473