banner564

Sınır ötesi organizasyon

Seyirci özel etabı Kuzey’den geçecek olan Kıbrıs Rallisi ile ilgilli basın toplantısı düzenlendi

Sınır ötesi organizasyon
banner598
Uluslararası Kıbrıs Rallisi kapsamında Kuzey Kıbrıs’tan geçecek seyirci özel etabı konusunda bugün basın toplantısı gerçekleştirildi.
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen basın toplantısına Kıbrıs Otomobil Kurumu (CAA) başkanı Antonis Michalides de katıldı. 
Toplantıda Kuzey Kıbrıs  Turing ve Otomobil Kurumu başkanı Hasan Macila ralli koordinatörü Tigin Kişmir’in yanısıra Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da katıldı.

Harmancı: Çok heyecanlandım
Toplantıda konuşan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı toplantıda yaptığı konuşmada organizasyonu duyduğu anda çok heyecanlandığını belirterek “Lefkoşa’nın böyle bir organizasyona ev sahipliği yapması beni çok gururlandırdı. Güney ve kuzeyi birleştirecek bir organzasyon olması ise ayrı bir önem taşıyor” dedi.  

Kişmir: Güvenlik ön planda
Ralli Komitesi başkanı Tigin Kişmir ise yapılan organizasyonda seyirci özel etaplarını hazırlarken öncelikli hedeflerinin güvenlik olduğunu belirterek “dört bölgede seyirci etabımız var. Güvenlik dolayısıyla bazı bölgelerimiz seyirciye kapalı olacak” dedi.

Macila: Daha fazla destek beklerdik
KKTOK başkanı Hasan Macila ise organizasyona teknik ve lojistik destek konusunda devletin yardımcı olduğunu ancak yarışmacıların yarışabilmesi açısından herhangi bir destek görmediklerini kaydetti. Macila “bu organizasyonun bizim tarafımızda yapılması gerçekten büyük bir olay. Çok heyecanlıyız çok mutluyuz ancak bizim yarışçılarımız yarışamazsa üzüleceğiz” dedi.

Michalides “amacımız tüm Kıbrıs’ı geçecek bir yarış”
CAA başkanı Antonis Michalides bu yarışın bir adım olduğunu belirterek amaçlarının tüm Kıbrıs’ı dolaşacak bir organizasyon yapmak olduğunu vurguladı. Michalides bu organizasyon ile ilgili negatif düşüncelerin ortaya konulduğunu ancak onların da bu organizasyon sonrasındaki kazanımları tahmin edemediği için olduğunu vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474