banner564

Skanderborg’u geçemedik

KKTC Hentbol Federasyonu Büyük Bayan Federasyon Karması Ardeşen Spor Kulübü tarafından Rize'de düzenlenen Uluslararası Hentbol Turnuvası'nda mücadelesine devam ediyor.

Skanderborg’u geçemedik
banner598
Karmamız dün Danimarka'nın Skanderborg takımıyla karşı karşıya geldi. Güçlü rakibi karşısında sahadan 42-10 mağlup ayrılan federasyon karmamız 3'üncü maçını bugün Türkiye Bayanlar Süper Ligi'nin kuvvetli ekibi Trabzon Zağnos ile yapacak. 
Turnuva kapsamında maçlar dışında sosyal aktivitelerle de karma oyuncularımızın motivasyon seviyesi yükseltilmeye çalışılıyor. Geçtiğimiz gün Rafting ve Zipline ile eğlenceli dakikalar yaşayan karmamıza İl Özel İdare Müdürü ve aynı zamanda Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Yaşaroğlu tarafından akşam yemeği organize edildi. Yemekte kafilemize hitaben konuşan Yaşaroğlu, Ardeşen olarak her zaman KKTC hentboluna katkı yapmaya çalışacaklarını ifade etti. Rize, Fındıklı ve Ardeşen'i de gezme olanağı yaşayan karmamızla yakından ilgilenen Yaşaroğlu'na KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Ozan Beysan da ilgisinden ve desteğinden ötürü teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473