banner564

Spor yakınlaştırıcıdır

İki takımda da futbol oynamış olan Ali İmam “Spor her iki topluma da fayda sağlayacak” dedi

Spor yakınlaştırıcıdır
banner598

 Süleyman REBGE

Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamina takımları arasında oynanacak dostluk maçı hakkında her iki takım forması da giymiş olan Ali İmam, sporun her zaman toplumları yakınlaştırmakta katkısı olduğunu vurguladı.”

“Her iki takımda evim gibi”
Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamina takımlarında forma giyen Ali İmam, her iki takım için şu sözleri ifade etti: “Nea Salamina benim yuvam gibidir, halen beni maçlara davet ederler ve orada bana ayrılmış özel bir yerim vardır. Benim için özel bir takımdır ve Avrupa’da desteklediğim takım Nea Salamina’dır”dedi. MTG’nin kendisi için nasıl ise Nea Salamina takımınında öyle olduğunu söyleyen İmam vefalı olduklarına vurgu yaptı.

“Spor her zaman katkı sağlar”
19 Mart’ta oynanacak olan Mağusa Türk Gücü ve Nea Salamina takımları arasındaki maça gideceğini ve bundan mutluluk duyacağını belirten İmam, bu organizasyonun önemine vurgu yaparken sporun gücünün toplumları yakınlaştırmasında ve barış sağlanmasında her zaman katkısı olduğunu söyledi.

“Emre İmam’ı takipteler”
Nea Salamina takımı ile halen daha bağlantı içerisinde olduğunu söyleyen Ali İmam, Rum tarafında ne zaman işi olsa her zaman yardımcı olduklarını söylerken kardeşi Emre İmam’ı Nea Salamina takımının da takip ettiğini ve ileri de Nea Salamina’ya transfer olabileceğini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474