banner564

Spora ‘Sağlıklı’ destek

Kolan British Hospital Baş Hekimi Gülmez, son dönemde üstlendikleri sponsorluklar hakkında bilgi verdi

Spora ‘Sağlıklı’ destek
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Kolan British Hospital baş hekimi Opr. Dr. Harun Gülmez,  son dönemlerde Futbol Federasyonu, KTSYD ile yapılan protokol, gerekse Gönyeli Spor Kulübü ile yapılan sponsorluk anlaşması ve bunun yanında K-Pet liglerinde mücadele eden takımların oyuncularına yapılan sağlık kontrolleri, konusunda sponsorluğu konusunda açıklamalarda bulundu. 

Spor camiasına her şekilde yakınlığımız var
Kolan British Hospital baş hekimi Opr. Dr. Harun Gülmez spor camiasına her şekilde yakınlığının olduğunu, işin başında sağlıklı olmayı hedeflediklerini, doğal olarak ise yine sağlıklı olma adına işin başında sporun geldiğini belirtti. Genel anlamda yaptıkları işlemin amacına ulaşması gerektiğini belirten Harun Gülmez, bilinci ve farkındalığı yaratabilmenin en önemli unsur olarak değerlendirmek gerektiğini vurguladı. KTSYD ile geçtiğimiz günlerde yapılan protokol hakkındaki düşüncelerinin sorulması üzerine ise konuşan Opr. Dr. Harun Gülmez, en başta spor yazarlarının aktif spor yapmış insanlar olduğunu unutmamak gerektiğini söyledi. Bir çoğunun 40 yaş üzeri insanlar olduğunu belirten Gülmez, vücudun da bu yaştan sonra ister istemez yavaşladığını vurguladı. Bu çerçevede spora verdikleri destek yanında KTSYD ile bir girişim başlattıklarını belirten Harun Gülmez, geçmiş dönemlerde olduğu gibi yine KTSYD ile işbirliği yapacak olmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi. Harun Gülmez spor yazarları ile yapılacak olan konunun bir Check – up uygulaması değil, belki de bir ömür sürdürecekleri sürecin olacağını da bilinmesini istedi.

Sporun her yönü ve her anı güzeldir
KTSYD ile yapılan protokol yanında özel hastane olarak geçtiğimiz günlerde süper lig temsilcisi Gönyeli spor kulübü ile Kolan British Hospital arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Kendilerinin sağlıkçı olarak sağlık alanında emeklerini ortaya koymak zorunda olduklarını belirten Opr. Dr. Harun Gülmez, ilk kez bir spor kulübü ile sponsorluk anlaşması yaptıklarını vurguladı. Sponsorluk anlaşmasının içeriğini sorduğumuz da ise konuşan Gülmez; Gönyeli kulübü ile yapılan anlaşmanın en büyük etkenini ise  Kolan British Hospital Gönyeli’de olmasına bağladı. Gerek sezon boyu takımın giyeceği forma, idmanlarda yer alacak sağlıkçı, en önemlisi ise hem ev sahibi olduğu karşılaşmalarda, hem de deplasmandaki karşılaşmalarda Gönyeli takımın ve rakiplerinin mücadele edeceği yerde bir ambulans olacağını vurguladı. Gönyeli takımı gibi tüm kulüplere sponsorlukta destek vermek istediklerini belirten Harun Gülmez, ancak bunun çok zor olduğunu belirtti. Bu bağlamda Gönyeli’yi kendi evleri gibi gördükleri için bu yola çıktıklarını belirten Harun Gülmez, en azından, maç günleri hem Gönyeli hem de rakip takımların sağlık anlamında kendilerinden faydalanacağını vurguladı. Bu sezon öncesi 2200 sporcuya sağlık kontrolü yaptıklarını belirten Kolan British Hospital baş hekimi Op. Dr. Harun Gülmez, spora yine ilerleyen dönemlerde katkılarının süreceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2014, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474