banner564

Start bugün verilecek

Türkiye Pro Beach Tour 3.Zafer Kupası başlıyor

Start bugün verilecek
banner598
Türkiye Voleybol Federasyonu ile KKTC Voleybol Federasyonu işbirliğinde gerçekleşecek olan TVF Pro Beach Tour 3. Zafer Kupası Etabı bugün saat 17.00’de Lefkoşa Beach Volley Arena da başlayacak. Arena tesisi bir kez daha görkemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. KKTC, Türkiye ve 6 yabancı takımın katlım göstereceği turnuva Çarşamba ve Perşembe günü devam edecek. 20 Ağustos Perşembe günü oynanacak olan 3. Zafer Kupası final karşılaşmaları NTV Spordan naklen yayınlanacak. Erkekler finali saat 17.00 de bayanlar finali saat 18.00 de oynanacak.


Zafer Kupasında 30 Takım Şampiyonluk Mücadelesi Verecek 
Bugün saat 17.00 de Lefkoşa Baech Volley Arena da başlayacak olan TVF Pro Beach 3. Zafer Kupası Etabında 30 takım kürsü için mücadele verecek. Organizasyonda Türkiye Voleybol Federasyonu hakemleri yanında ülkemiz hakemleri ve 20 sporcumuz organizasyonda yer alırken Türkiye’nin güzide oyuncuları yanında yabancı ülkelerden gelen 6 bayan takımıda yer alacak. Organizasyonu takip etmek için Türkiye’nin voleybol basınında ki önemli isimleri de ülkemizde bulunacak.

Kaya “Ülkemiz sporu adına çok önemli ve anlamlı bir organizasyon olduğu düşüncesi içindeyim. Bu tür organizasyonlar gerek sporcularımızın gerekse spor severlerimizin özlediği ve izlemekten büyük keyif aldığı etkinliklerdir. Bu organizasyonun ülkemizde düzenlenmesini sağlayan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan ve Yetkililerine, maddi, manevi desteği ve emeği geçen herkese Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 09:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474