banner564

“Süper Lige inandık”

Dumlupınar’ın genç futbolcusu Rıdvan bu yıl mutlu sona ulaşacaklarını söyledi

“Süper Lige inandık”
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar’ın başarılı oyuncusu Rıdvan Doymaz, bu sene camia olarak Süper Lige çıkacaklarına inandıklarını ve emin adımlarla yolumuza devam ettiğini söyledi.

Rıdvan: Bu sene müthiş bir kenetlenme var
Dumlupınar’ın başarılı sağ kanat oyuncusu Rıdvan bu sene takımda müthiş bir kenetlenme olduğunu ve günün sonunda mutlu sona ulaşmak istediklerini söylerken sözlerine şu şekilde devam etti: ”Bu kulüp yanılmıyorsam 18 senedir süper lige çıkmayı bekliyor ve bunu bu sene başaracağımıza inanıyorum.”Geçtiğimiz hafta alınan Gençlik Gücü galibiyetine de değinen Rıdvan galibiyete takım olarak inandıklarını ve hocalarının verdiği taktik sonunda maçı aldıklarını dile getirdi.

“Takımıma daha çok katkı koymak için her gün çalışmaktayım”
Bu sene kendi performansına da değinen Rıdvan geride kalan haftalarda 8 gol ve 7 asist yaptığını söylerken süper lig yolunda takımı adına daha çok şeyler yapıp takım halinde belirledikleri hedeflere ulaşmak istediklerini söyledi. Sakatlıktan kurtulan Turgut ve takıma sonradan katılan Süleyman Bayır’ın 2 sene sonra takıma gelmesi ile hücum anlamında takımın daha da güçlendiğini söyleyen Rıdvan son olarak bu hafta oynanacak Denizli maçının zorlu geçeceğini fakat 3 puanı alarak yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 08:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473