banner564

Süreç iyi işliyor 

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren GHE, 24 idmanı geride bıraktı

Süreç iyi işliyor 
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Sezon öncesi hazırlıkları ile ilgili olarak açıklama yapan Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, uzun bir aradan sonra böyle bir ortamda çalışma fırsatı bulduğunu söyledi. 24 idmanı geride bıraktıklarını ifade eden Özarabacı, 25-30 Ağustos tarihlerinde ise Kartepe kampını gerçekleştireceklerini söyledi.
Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı yaptığı açıklamada sezon öncesi sürece erken başladıklarını bununda gelinen noktada işlerini kolaylaştırdığını söyledi. Erken transfer ve erken sezon açılışı ile birlikte oluşan kadro sonrasında iyi bir katılımla sezon açılışı gerçekleştirdiklerini belirten Mustafa Özarabacı, hem idmanlara katılımdan hemde oyuncuların performanslarından son derece mutlu olduğunu aktardı. 

Hazırlık maçlarına başladık
Geride kalan 24 idman sonrası hazırlık maçlarına da başladıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı sezon başlangıcına kadar 11 hazırlık maçı planladıklarını ifade etti. 25-30 Ağustos tarihlerinde Kartepe de yurt dışı kampına dahil olacaklarını belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, koydukları hedef doğrultusunda zorlu sürece devam ettiklerini sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473