banner564

Tarihi de şaşırdılar!

Yenicami’nin, daha önce basına dün olarak açıklanan genel kurulunun bugüne alındığı duyuruldu

Tarihi de şaşırdılar!
banner598
Yenicami, bu akşam saat 18:00’de yapılan genel kurulda başkanını belirleyecek. Genel kurula tek aday olarak girecek Okay Perçinci, üyelerden onay aldığı takdirde, Yenicami’nin yeni başkanı olacak.

İlginç erteleme
Divan başkanı Okay Perçinci daha önce basında da Salı olarak yazılan genel kurulun üyelere bilgilendirme amaçlı sadece Salı düşüncesinin olduğu yazıldığı için yanlış anlaşıldığını kaydetti.

Yeni divan yeni başkan
Yeni Divan Kurulu’nun seçileceği genel kurulda, mali ve faaliyet raporları daha önce onaylandığı için sadece başkanlık seçimi yapılacak. Bülent Avcan’ın başkanlıktan ayrılma kararı sonrasında yapılan genel kurullarda başkan adayı çıkmaması sonucunda ilk genel kurulda Divan Kurulu başkanı Okay Perçinci, üyelerin vereceği oylarla kulübün yeni başkanı olacak.

Altay ile anlaşmaya yakınız
Okay Perçinci’nin yönetim kurulunda Ömer Mertbulut, Halil Onalt, Gökhan Necipoğlu, Bülent Avcan, Kaan Kaner, Ali Vehid, Deniz Gürgöze, Türker Yavuz, Enver Kahveciler, Ahmet Eraslan, Kerem Gürses, Mustafa Tarcan, Metin İleri, Umut Kalmaz, Arınç Perçinci, Selçuk Zekai ve Ahmet Zekai yer alıyor.
Bu arada teknik adamlık için Turan Altay ile görüşme başlatan Okay Perçinci, ilk görüşmeden olumlu izlenimlerle ayrıldıklarını ve Turan Altay ile anlaşmaya yakın olduklarını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2014, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474