banner564

Tarihi görüşme

TFF ile KTFF arasında işbirliğini geliştirmeye yönelik çalışmalar yapılacak

Tarihi görüşme
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve beraberindeki heyet Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
TFF'nin Beykoz-Riva'da bulunan idari merkezinde gerçekleşen ziyarette; TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Genel Sekreter Kadir Kardaş ile KTFF Başkanvekili Ali Karavezirler, Genel Sekreter Enver Baturalp, Dış İlişkiler Sorumlusu Orçun Kamalı da hazır bulundu.
Ziyaret sırasında; KTFF Heyeti'ne TFF'nin idari merkezi gezdirilirken, karşılıklı hediye takdiminde de bulunuldu.  
Ayrıca KTFF Heyeti, ziyaret esnasında MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'na da plaket takdim etti.
Dün gerçekleştirilen toplantıda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu arasında işbirliğini geliştirmek ve özellikle altyapılara yatırım yapılması kararlaştırıldı.
Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile çok yararlı bir görüşme gerçekleştirdiklerini, TFF’nin diğer birim sorumluları detayları görüştüklerini belirterek Türkiye Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile de görüşme fırsatı bulduklarını kaydetti.
Sertoğlu ve beraberindeki heyet dün akşam yurda döndü. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474