banner564

Tartışma yaşandı

Hasan Kanlı’nın transferi için federasyona başvuran Türk Ocağı yönetimine, Gönyeli’nin yeni başkan Mustafa Palaz itiraz etti

Tartışma yaşandı
banner598
Futbolda transfer sezonu dün sıcak saatlere sahne oldu. Türk Ocağı yönetimi Gönyeli’den Hasan Kanlı ile transferini gerçekleştirmek için futbol federasyonuna gitti.
Futbol federasyonuna gidildiğini haber alan ve önceki akşam başkan seçilen Mustafa Palaz da federasyona giderek transfere itiraz etti. İki kulüp yönetimi arasında yaşanan tartışma federasyonda gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Bonservis boş
Türk Ocağı, Gönyeli’den transfer etmek istedikleri Hasan Kanlı’nın bonservisinin eski başkan Mustafa Çavuşoğlu ile anlaşma sonrasında futbolcuya verildiğini söyleyerek işlem yapmak istedi. Gönyeli’de önceki akşam göreve gelen Mustafa Palaz ise boş bonservisin işleme konamayacağını bunun usulsüz olduğunu savundu.

Sertoğlu: Yönetim karar verecek
Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun da bulunduğu tartışma sırasında Türk Ocağı transfer başvurusunu yaptı. Gönyeli ise transfere itiraz başvurusu gerçekleştirdi. Hasan Sertoğlu konunun federasyon yönetim kurulunda değerlendirirlerek kararın verileceğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473