banner564

“Tatlı bir rekabet olacak”

Mormenekşe ve Serdarlı takımlarının teknik direktörleri, maçın zor ancak güzel geçeceğini söyledi

“Tatlı bir rekabet olacak”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Bir yanda sakatlıklarla boğuşan Serdarlı, diğer yanda ise lige iyi bir giriş yaparak üçüncü sırada bulunan Mormenekşe. Ligin yedinci hafta karşılaşmasında Serdarlı 14 Ağustos Stadında bugün bir araya gelecek. Maç öncesi spor servisimize demeç veren iki takımın Teknik Adamları, maçın zor ancak güzel geçeceğini söyledi.

Eralp Şerifoğlu: Tablo çok güzel
Mormenekşe takımının başarılı çalıştırıcısı Eralp Şerifoğlu Serdarlı maçı öncesi yaptığı değerlendirmede, altı hafta sonunda ortaya çıkan tablonun son derece güzel olduğunu belirtti. İlk altı hafta itibariyle bundan iyisini görmenin veya düşünmenin zor ve hayal olduğunu belirten Eralp Şerifoğlu, bu çizgiyi korumanın ise ilerleyen haftalarda önemine dikkat çekti. Güzel bir performans sonrası zor maçları geride bırakarak ilk altı hafta sonunda bu noktada olduklarını da belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Şerifoğlu, olayın sadece maç kazanmak değil, iyi işlerin sonunda bu noktada olmalarına bağladı.

Moral olarak iyi noktadayız
Gelinen noktada doğal olarak moral ve motivasyon olarak da iyi durumda olduklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, geçen yılki girişe benzer bir durumda olduklarını belirtirken, sonunun kötü olmaması adına ise genel anlamda dikkatli olmaları gerektiğinin altını çizdi. Camianın geçen yılki duygusallıktan bu sezon uzak durması gerektiğini belirten Şerifoğlu, Abi kardeş pozisyonunun geçen yıl takıma zarar verdiğini ve bunu bu sezon asla yaşamamaları gerektiğini savundu. Birilerinin geçen yıldan ders çıkarmak zorunda olduklarını belirten Eralp Şerifoğlu, sorunların tekrar yaşanamaması adına olaya el atması gerektiğini ise vurguladı.
Yedinci hafta karşılaşmasında oynayacakları Serdarlı maçı ile ilgili olarak ise demeç veren Eralp Şerifoğlu, geçmişten beri Serdarlı ile aralarında tatlı bir rekabetin olduğunu, bunun bugünkü karşılaşmada yine bu şekilde olacağını belirtti. Serdarlı’nın son derece değerli bir takım olduğunu da belirten tecrübeli çalıştırıcı, camia olarak Serdarlı’nın iyi bir duruşu yanında bu sezon ciddi yatırımlara da imza attıklarını belirtti. Her ne kadar da Serdarlı’nın istediği yerde olmasa da dirençli bir takım olduğunu vurgulayan Şerifoğlu, zor ve güzel bir maçın kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.

Sedat Devecioğlu: Başlangıç hedefliyoruz
Serdarlı takımının genç Teknik Adamı Sedat Devecioğlu ise Mormenekşe maçı ile önümüzdeki haftalar adına iyi bir çıkış yakalamak istediklerini belirtti. Mormenekşe’nin gücünü çok iyi bildiklerini ve hafta arası derslerine iyi çalıştıklarını belirten Devecioğlu, kafalarındaki futbolu ve planı sahaya yansıtarak maç sonu galibiyetle sahadan ayrılmak istediklerini belirtti. Kendi saha ve seyircileri önünde iyi bir grafiğe sahip olduklarını vurgulayan Sedat Devecioğlu, bunu sürdürme adına ise Mormenekşe maçını fırsat maçı olarak gördüklerini belirtti.

Hedeften uzağız
Sezon başı koydukları hedefin puansal olarak uzağında kaldıklarının bilincinde olduklarını aktaran Serdarlı Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, gerek zorlu bir lig fikstürü gerekse yaşanan beklenmedik sakatlıkların bu konumda etkisinin fazlalığına dikkat çekti. Önlerinde 3 maçlık bir periyotun Mormenekşe, Gönyeli ve Lapta olmak üzere kendileri adına son derece önemli olduğunu, bunun ilki olan Mormenekşe maçı ile yeniden lige dönmek arzusunda olduklarını belirtti. Mormenekşe maçının takımı adına tam bir çıkış maçı olduğunu vurgulayan genç Teknik Adam, hafta arası tüm hesaplarını ise galibiyet üzerine yaptıklarını vurguladı.

Hakemler adına kötü bir başlangıç
Hakemlerle ilgili konuşmayı pek sevmeyen bir kimliğe sahip olduğunu aktaran Devecioğlu, geride kalan haftalarda ise canlarının az da olsa bu konuda yandığına dikkat çekti. Özellikle geçen hafta oynanan Kaymaklı deplasmanında bu sıkıntıyı bir hayli hissettiklerini belirten Devecioğlu, hakemlerin hata oranının fazla olduğunu en ilgincinin ise Serdarlı maçlarında yapılan hakem hatalarından sonra ismi geçen hakemi bir sonraki hafta görmenin mümkün olmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473