banner564

Tek eksik gol

Gençlerbirliği konuk ettiği Bağcıl ile golsüz berabere kalarak bir puana razı oldu

Tek eksik gol
banner598
STAD:  İskele Cumhuriyet Stadı
HAKEMLER: Savaş Tilki, Ali Karahasan, Ömer Doğru
GENÇLERBİRLİĞİ:  Ali, Sinan, Mehmet, Umut, Hüseyin, Ogün (Halil), Şenol, Green, Sertan (Arif), Emeka, Ufuk (Tacettin)
B.BAĞCIL: Türkkan, Devrim, Ahmet, Kadir, Kaan, Raif (Zekai) (Reşit), Sabri, Amani, Gökhan (Zihni), Bayram, Traore
KIRMIZI KART: 42.Dakika Amani (B.Bağcıl)

Hamit SAKALLI
K-PET Süper Lig’in 18.haftasında karşı karşıya gelen G.Birliği ve B.Bağcıl'ın kıran kırana geçen mücadelesinde Gençlerbirliği inanılmaz fırsatlardan yararlanamadı ve karşılaşmada gol sesi çıkmadı. B.Bağcıl'da Amani ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve B.Bağcıl 45 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Karşılaşma sonunda Emeka'ya tepki gösteren Gençlerbirliği taraftarları ile Emeka arasında sözlü atışmalar yaşandı.
13. dk: G.Birliği atağında Umut sağdan taşıdığı topu on sekiz çizgisi üzerindeki Green'e aktardı. Green'in vuruşunda top az farkla dışarıya gitti.
21. dk: G.Birliği atağında Ogün'ün  pasıyla ceza sahasına hareketlenen Emeka, kaleci Türkkan ile karşı karşıya kaldı ancak Türkkan gole izin vermedi.
27. dk:  B.Bağcıl atağında Devrim'in sağdan ortasında Sabri kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı ancak Ali gole izin vermedi.
42. dk: B.Bağcıl atağında Amani, Gençlerbirliği ceza alanı içerisinde Sinan'a faul yaptı ve sarı kart gördü. Bu karara tepki olarak kale direğini tekmeleyen Amani, bu hareketi sonrasında Savaş Tilki tarafından ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.
44. dk: G.Birliği atağında Emeka'nın pasıyla topla buluşan Ufuk Fırat vuruşunu yaptı. Savunmadan dönen topa Şenol vurdu ancak kaleci Türkkan gole izin vermedi.
45+1.dk: G.Birliği atağında Ogün'ün soldan ortasında Şenol bomboş pozisyonda kafa vuruşunu gerçekleştirdi ancak top üstten dışarıya gitti.
51. dk: G.Birliği atağında Şenol'un sağdan ortasında Ufuk'un vuruşunda savunmadan dönen top Ogün'ün önünde kaldı . Onun vuruşunda kaleci Türkkan gole izin vermedi.
54. dk: B. Bağcıl atağında Sabri'nin pasıyla Traore rakip ceza sahasına hareketlendi ve tam dört kişinin arasından sıyrılarak kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaptı ancak kaleci Ali gole izin vermedi.
57. dk: G.Birliği atağında Sertan'ın sağdan ortasında Emeka bomboş pozisyonda topu dışarıya attı.
74. dk:  G.Birliği atağında Halil Türen'in sağdan ortasında Arif bomboş pozisyonda kötü bir vuruş yaptı ve savunma topu kornere gönderdi.
81. dk: G.Birliği atağında Halil'in sağdan ortasında Emeka'nın vuruşu savunmadan döndü ve Tacettin'in önünde kaldı ancak onun vuruşunda top direğin dibinden dışarıya gitti.
86. dk:  B.Bağcıl atağında Zihni ceza sahası dışından sert ve düzgün vurdu ancak kaleci Ali güçlükle topu kornere çeldi ve gole izin vermedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473