banner564

Tek hedef şampiyonluk

Hazırlıklarını Girne’de sürdüren Küçük Kaymaklı hedefe konsantre oldu

Tek hedef şampiyonluk
banner598

Hamit SAKALLI

Geçtiğimiz sezonu kupa şampiyonu olarak tamamlayan başkent temsilcisi Küçük Kaymaklı'da yeni sezon için şampiyonluktan başka bir hedef düşünülmüyor.

Şampiyon olacağız
Küçük Kaymaklı teknik direktörü Mehmet Bolkan yaptığı açıklamalarda geçtiğimiz sezonu kupa şampiyonu olarak kapatan bir ekibin bu sezon şampiyonluktan düşük bir hedefi olamayacağını ve zaten Küçük Kaymaklı'nın her zaman şampiyonluğa oynayan bir camia olduğunu söyleyerek yeni sezonda da tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Kamp yoğun geçiyor
Yeni sezon hazırlıklarına Girne'de Grand Pasha otelde kampa girerek devam eden K.Kaymaklı'da teknik direktör Mehmet Bolkan kampın yoğun ve iyi geçtiğini, günde çift idman yaptıklarını ifade etti. Bolkan, kamp programında çalışmalarını daha çok sahada teknik-taktik ağırlıklı geçirdiklerini sözlerine ekledi. Bolkan, kampta 24 kişi olduklarını ve en son aralarına GAÜ Çetinkaya'dan transfer ettikleri Doğukan'ın da katıldığını belirterek kamptan memnun olduğunu ifade etti.

Transfer devam edecek
Mehmet Bolkan, açıklamalarında şampiyonluk yolunda güçlü bir kadro oluşturmak istediklerini ve transferin devam edeceğini belirtirken eksik olan orta saha ve forvet bölgelerine takviye yapacaklarını söyledi. Bolkan ayrıca iki yabancı futbolcu transfer edeceklerini de sözlerine ekledi.

Adal: Şampiyonluğa kenetlendik
Küçük Kaymaklı kaptanı Hüseyin Adal da yeni sezon öncesinde açıklamalarda bulunarak şampiyonluk hedefi için takım olarak kenetlendiklerini söyledi. Adal öncelikli hedeflerinin Süper Kupa'yı almak olduğunu belirtirken sezonu 3 kupayla kapatmak istediklerini ifade etti. Adal, Küçük Kaymaklı'da şu an dayanışma ve kenetlenmenin üst düzey olduğunu belirterek bir kolej havası yakaladıklarını belirtti. Adal, takımının durumunun gayet iyi olduğunu ve aralarına katılan ve katılacak olan arkadaşlarıyla daha da güçlü olacaklarını ifade ederken, yeni sezon da hedefledikleri 3 kupa için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Çağrı takıma güç katar
Hüseyin Adal, Küçük Kaymaklı futbolcuları olarak Çağrı'nın takıma güç katacağına inandıkları için takıma geri dönmesini istediklerini ve bunun gerçekleşmesini dört gözle beklediklerini ifade etti. Adal, yönetimsel problemlerin en kısa zamanda çözülüp Çağrı'nın takıma katılmasını beklediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2016, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474