banner564

Tepede sessiz gün 0-0

Zirve mücadelesi veren iki takımın mücadelesinde gol sesi çıkmadı

Tepede sessiz gün 0-0
banner598
Yer: Gönyeli Stadı                              
Hakemler: Hakan Muhtaroğlu, Hakan Gök, Kaan Koday, Serkan Şimşek
Gönyeli: Kemal, Kadir, Coşkun, Okan, İbrahim, Sabri(16’Özgür), Raif, Mehmet, Tacettin, İsmail(85’Erhan), Süleyman(66’Velat)
Maraş: Volkan, Orhan, Eren(82’Çağlar), Süleyman, Baki, Mustafa Köleli(38’Yavmi), Ramazan, Sedat, Gökhan, Hasan Şemmedi(71’Emre Uysal), Hamit Kırmızı Kart: 86’Özgür Gül (Gönyeli)

K-Pet Birinci Lig’de 13.haftanın zorlu mücadelesinde Gönyeli ile Maraş 0-0 berabere kaldı. Çok zevkli ve zorlu geçen karşılaşmada gol sesi çıkmazken, Gönyeli futbolcusu Özgür Gül maçın 86.dakikasında kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. İlk devrede konuk ekip Maraş önemli gol pozisyonlarına girerken, Gönyeli ikinci devrede maçı dengeledi ve rakibinin üzerine gitmeye başladı. İkinci devrede her iki takım da önemli ataklar geliştirse de bir türlü gol sesi çıkmadı. Gönyeli’nin son dakikalarda bir topu direkten dönerken, bir de tartışmalı penaltı pozisyonunda hakem Hakan Muhtaroğlu devam kararı verdi. Maçın son bölümünde her iki takım taraftarları arasında kısa süreli de olsa bir tartışma çıktı ancak polis ekibi olayları büyümeden engelledi. Gönyeli aldığı bu yara ile puanını 28’e yükseltirken, Maraş Gençlik ise 23 puana yükseldi. Gönyeli, önümüzdeki hafta deplasmanda Hamitköy ile karşılaşacak, Maraş ise Göçmenköy’ü konuk edecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 11:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473