banner564

Topaloğlu: Başımıza güneş geçecek

Gençler Birliği Teknik Direktörü, saha sıkıntısı nedeniyle sıcakta çalışmak zorunda kaldıklarını söyledi

Topaloğlu: Başımıza güneş geçecek
banner598
Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, saha bulmakta zorlandıklarını söylerken, dışarıda durulmaması gereken saatte, saat 16.00’da biz sahada antrenman yapıyoruz; ifadelerini kullandı.
Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği, saha sorunundan dolayı en çok mağdur olan kulüpler arasında yer alıyor. Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, antrenman yapmak için saha bulmakta zorlandıklarını söyledi. 
Hasan Topaloğlu, sezonu açtıkları 20 Temmuz'un ertesi günü sahalarının bakıma alındığını, aynı anda antrenman sahalarının da bakıma alınması ile bir anda sahasız kaldıklarını açıkladı. Eylül ayı ortasına kadar sahalarına giremeyeceklerini belirten Hasan Topaloğlu, Mehmetçik Stadı'nda antrenman yapmak için gittikleri saatin ise insan sağlığını olumsuz etkileyen bir saat olduğuna dikkat çekti. Dışarıda durulmaması gereken saatte, saat 16:00'da biz sahada antrenman yapıyoruz diyen Hasan Topaloğlu, saat 18:00'de sahadan çıkmak zorunda oldukları için, bu saatte antrenman yapmaya mecbur olduklarına vurgu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473