banner564

"Transfer yapmayacağız"

Aziz Yıldırım, takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltacaklarını söyledi

banner598
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "İki oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız" dedi. Sarı-lacivertlilerden ayrılmaya en yakın oyuncular Cristian Baroni ve Samuel Holmen. Basında çıkan transfer söylentilerine de tepki gösteren Yıldırım, yeni transfer yapmacaklarını ifade etti.
Başkan Yıldırım, "Yabancı kuralından dolayı iki oyuncumuz gidecek" dedi.
Sarı-lacivertlilerin forvet oyuncuları Moussa Sow ve Emmanuel Emenike'nin takımdan ayrılacağı yönündeki haberlere tepki gösteren başkan Yıldırım, "Bu iki oyuncuyu göndermeyeceğiz. Bize ulaşan resmi teklif de yok" diye konuştu.
Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi Miroslav Stoch, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al-Ain'e kiralanırken, Samuel Holmen'in Süper Lig'in yeni takımı İstanbul Başakşehir'e gönderilmesi konusunda prensip anlaşmasına varılmıştı. Holmen ile beraber yeni sezonda sarı-lacivertlilerde forma şansı bulması düşük görünen Cristian Baroni'nin de takımdan ayrılması bekleniyor.
Topuk Yaylası kampındaki performansıyla teknik direktör Ersun Yanal'ın gözüne giren ve hazırlık maçında forma giyen Michal Kadlec takımda kalma şansını artırmıştı.
Joseph Yobo ve Milos Krasic de kendilerine kulüp bulmaları halinde Fenerbahçe'den ayrılacak isimler arasında yer alıyor.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2014, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474