banner564

"Türkiye siyah-beyaza boyanacak!"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezonda her branşta başarıyı hedeflediklerini söyledi

banner598
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezonda her branşta başarıyı hedeflediklerini söyledi. Orman “Yeni sezonda elde edeceğimiz başarılarla Türkiye'nin siyah-beyaza boyanması en büyük hedefimizdir” dedi
Beşiktaş Başkanı Orman, kulübün aylık olarak çıkardığı Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos sayısında yer alan yazısında, özellikle taraftarların yeni formalarla takımı desteklemelerini istedi.
"Biz Beşiktaşlılar formamızın kutsallığına inanırız" diyen siyah-beyazlı kulübün başkanı, "Formamızı 111 yıldır şerefle, onurla taşımanın sonsuz gururuna sahibiz. Bütün Beşiktaşlıların yaşamında, formamızı giydiği günün, ilk formamızı satın aldığı anın yeri özeldir. Her Beşiktaşlı için, Beşiktaş formasının paha biçilemeyecek bir değeri vardır. 2014-2015 sezonu için formalarımızı hazırlarken, bütün bu sorumluluklarımızın bilincindeydik. Forma sponsorumuz adidas ile titiz bir çalışma yaptık ve Beşiktaşımıza layık üç ayrı dizayndaki forma ile taraftarlarımızın huzuruna çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Taraftarların yeni formaları beğeneceklerine, sahip çıkacaklarına yürekten inandığını vurgulayan Orman, "Beşiktaşlı olmayı, bir yaşam biçimi haline getiren büyük taraftarımız, takımımızı yeni formalarımızla maçlarımıza gelerek destekleyecektir. Yeni sezonda elde edeceğimiz başarılarla Türkiye'nin siyah-beyaza boyanması, bütün Beşiktaşlıların sokaklarda formalarıyla dolaşması en büyük hedefimizdir" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2014, 08:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474