banner564

Vitrin maçı olacak

Kendi liginin ilk devresini lider bitiren Girne Halk Evi, Süper Lig lideri Yenicami’yi kupa maçında Çatalköy’de konuk edecek

Vitrin maçı olacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet İkinci Ligin ilk devresini lider tamamlayan Girne Halk Evi, Cumartesi Pepsi Kıbrıs Kupası birinci turunda karşılaşacağı Yenicami maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu Diyalog Gazetesi spor servisine verdiği demeçte, kupayı düşünmediklerini ancak oyuncuları adına maçın vitrin açısından önemli olduğunu belirtti.

Hedefin üzerindeyiz
Sezon öncesi belirledikleri hedefin üzerinde ligin ilk devresini tamamladıklarını belirten Mehmet Kemancıoğlu, bunun açıkçası sevindirici olduğunu vurguladı. Ligin ilk devresinin sonlarına doğru zorluk derecesi yüksek karşılaşmalar oynadıklarının da altını çizen Kemancıoğlu, zorlu periyodu kayıpsız geçmenin ise önemli ve sevindirici olduğunu belirtti. İyi bir devre arası planladıklarını belirten Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, öncesinde oynayacakları Yenicami maçı ile ligin ilk devresine nokta koyacaklarını vurguladı. 

İyi mücadele edeceğiz
Cumartesi oynayacakları Yenicami maçı ile ilgili olarak demeç veren Mehmet Kemancıoğlu, ellerinden gelenin en iyisini yaparak mücadeleyi tamamlamak istediklerini belirtti. Lig içerisinde şans vermediği oyuncularını Yenicami maçında görmek istediğini aktaran başarılı çalıştırıcı Yenicami maçının oyuncuları adına ise fırsat maçı olduğunu vurguladı. Oyuncularının Yenicami maçına iyi hazırlandığını da belirten Mehmet Kemancıoğlu, ezilmeyecekleri ve kolay teslim olmayacakları bir maça çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474