banner564

Yalova’da sessiz günler

Geride kalan sezonda Süper lige çıkmayı play-off serisinde kaybeden Yalova, bu sezon lige iddialı girmeyi hedefliyor

Yalova’da sessiz günler
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Geçen sezon güçlü kadrosu ile kupada yarı final oynaması yanında, Süper lig vizesini play-off serisinde kaybeden Batı temsilcisi Yalova’da transferde tam anlamıyla sessizlik hakim. Transfer piyasasının yüksek rakamlarla dolu olduğunu belirten Gökmen Davutoğlu, kendilerinin de sessizliği bir yerde bozacaklarını aktardı.

Sezon açılışı 20 Temmuz
Yeni sezona 20 Temmuz tarihinde start vereceklerini aktaran Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, iyi bir kadro ile hazırlık dönemine girmek istediklerini belirtti. Geçen yıl gösterdikleri performans ve başarının bu sezonda sürmesi gerektiğini belirten Davutoğlu, kadroyu bu sezon büyük ölçüde korumak istediklerinin altını çizdi. Geçen sezon belli bölümlerden dersler çıkardıklarını aktaran Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, yeni sezonda işi daha sıkı tutacaklarını vurguladı.

Burak’ı tutmaya çalışıyoruz
Yüksek transfer piyasasında oyuncuları Burak Koçar’ın da yer aldığını aktaran Gökmen Davutoğlu, bu oyuncuyu bu sezon takımda tutmak isteyeceklerini ancak işlerinin oldukça zor olacağını vurguladı. Türk Ocağı, Küçük Kaymaklı, Yenicami ve Lefke takımlarının bu oyuncuyu yakın takibe aldıklarını belirten Davutoğlu, son kararı ise verecek ismin yine Burak olduğunu aktardı. Bunun yanında Gürbay’ın yeni sezonda aralarına döneceğini, Mustafa Baran’ın ise yönetim tarafından affedildiğini ve takıma dahil olacağını akataran Yalova Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, iddialı bir kadro ile lige başlamak adına çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473