banner564

YDÜ, BGD deplasmanında

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Basketbolu Geliştirenler Derneği Karşısında

YDÜ, BGD deplasmanında
banner598
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin ikinci döneminin ilk karşılaşmasını Basketbolu Geliştirenler Derneği ile oynayacak. Bugün saat 14:00’da başlayacak karşılaşma Kadıköy – Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma TRT Spor kanalından naklen izlenebilecek.
Bugün deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesinde Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli görüşlerini açıkladı.

İlker Gözeneli: “Ligin ilk yarısındaki mücadeleden farklı bir mücadele vereceğiz”
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, takım olarak ligin ikinci yarısına yoğun bir şekilde hazırlandıklarını ve “takım olarak ligin ilk yarısındaki mücadelemizden farklı bir mücadele sergileyeceğiz. Sezon başında koyduğumuz hedeflerimize ulaşmak için neler yapabileceğimiz belirledik ve belirlediğimiz bu noktalar üzerinden ligin ikinci yarısında farklı bir mücadele içinde olacağız. Bu haftaki antrenmanlar çok iyi seviyede geçti. Oyuncularımızdan çok iyi reaksiyonlar aldım. BGD maçı için çok yoğun ve verimli hazırlandık. Oyuncularımızın maçta tüm güçleri ile mücadele edeceklerini biliyorum. Hakettiğimiz sonuçla sahadan ayrılmak istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2016, 03:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473