banner564

Yedikonuk’un sahası 3 maç kapatıldı

Yedikonuk’un sahası 3 maç kapatıldı
banner598
Disiplin Kurulu hafta sonu oynanan BTM Liginde 5.hafta maçlarının raporlarını inceleyerek ceza yağdırdı. Olaylı Tatlısu Seracılar- Yedikonuk maçına ceza yağarken Yedikonuk’un sahası 3 maç kapatıldı. Tatlısu Seracılar’a ise para cezası verildi.
Kararda şöyle denildi: 
“Tatlısu Rauf Raif Denktaş stadında oynanan; Tatlısu Seracılar - Yedikonuk BTM Ligi 1.grup 5. hafta müsabakasında, müsabakanın duraklanmasına sebebiyet veren olaylar ile ilgili düzenlenen raporlar ve ilgililerin savunmaları incelendikten sonra; Rakibine yapmış olduğu şiddetli hareket nedeni ile olayların başlamasına sebebiyet verdiği tespit edilen Yedikonuk futbolcusu Kazım Sevindik’e, 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine; Rakibine yönelik şiddetli hareketi nedeni ile oyundan ihraç edilen Tatlısu Seracılar futbolcusu Halil Nebiloğlu’na, 3 resmi müsabakadan men cezası verilmesine; Çıkan olaylarda birbirleri ile kavga ettikleri tespit edilen Tatlısu Seracılar futbolcusu Serkan Kaya ile, Yedikonuk futbolcusu Mustafa Yılmaz’a, 3’er müsabakadan men cezası; Taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı Yedikonuk Spor Kulübüne, 3 maç saha kapatma cezası; Birkaç taraftarının yaşanan saha olayına müdahil olması dolayısı ile Tatlısu Seracılara 500.-TL (Beş yüz Türk Lirası) para cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.”

Ahmet Yazıcı 8 müsabakadan men edildi
Ergazi Stadında oynanan Ergazi S.K.-Karadeniz 61 S.K. BTM 1.lig 1.grup müsabakasında ikinci ihtar nedeni ile oyundan ihraç edilmesini müteakip müsabaka hakemine fiili müdahale etmesi ve ağır hakaret ve küfürlerde bulunduğu raporlardan tespit edilen Ergazi Spor Kulübünün futbolcusu Ahmet Yazıcı’ya, 8 resmi müsabakadan men cezası verilmesine oybirliği ile karar verildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2017, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473