banner564

Yeni başkan Derviş Canaltay

Süper Lige bu yıl yükselen Yeniboğaziçi’nde olağan genel kurul gerçekleştirildi ve üyelerden onay alındı

Yeni başkan Derviş Canaltay
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig’de mücadele edecek olan Yeniboğaziçi’nde kulüp binasında dün gerçekleşen genel kurulda tek başkan adayı olan Derviş Canaltay Yeniboğaziçi’nin yeni başkanı oldu.
Divan başkanlığını Mustafa Zurnacılar divan sekreterliklerini Mehmet Demir ve İbrahim Çicekseven’in yaptığı genel kurul da eski başkan Erkan Sezerli de bir konuşma yaparak görev süresinde desteğini esirgemeyen Yeniboğaziçililere teşekkür etti.
Derviş Canaltay: Yeniboğaziçi’ni ve futbolu sevdiğim için aday oldum
Yeniboğaziçi genel kurulunda yeni başkan Derviş Canaltay yaptığı konuşmada futbolu sevdiği  ve Yeniboğaziçi köyüne damat olduktan sonra çok güzel insanlar tanıyıp bu köyü sevdiği için başkan olduğunu söyledi. Derviş Canaltay kendisinin hiçbir siyasi beklentisi olmadan bu köye başkan olduğunu söylerken şunlar söyledi; ”Ben kasasında 1 milyon TL olan bir kulüp ve şampiyonluğa oynayan bir kulübe başkan adayı olmadım,12 lisanslı futbolcusu olan ve Süper Lige yeni çıkan bu kulübe başkan olarak risk aldım. Bütün köy halkının desteği ile güzel işler yapacağımıza inanıyorum”dedi. Köylünün onayının kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Canaltay yönetimin yüzde sekseninin köylüden oluşacağını ve sadece dışarıdan kendisinin birkaç güvendiği arkadaşını yönetime katacağını söyledi.

“Hedefim uzun vadeli”
Derviş Canaltay başkan adayı olarak hedeflerini de açıklarken kulübe bir sezon başkan olmak için gelmediğini ve uzun yıllar içerisinde tesisleşerek geçmişte olduğu gibi  altyapıdan oyuncu çıkartarak Yeniboğaziçi ruhunu yansıtan, savaşan bir takım kurmak olduğunu söyledi. Derviş Canaltay son olarak kulübün gelirlerinin düşük olduğunu ve bu durumu çözmek için çalışmalar yaptığını aynı zamanda anasponsporluk için görüşmelerini sürdürdüğünü söyledi.

Faaliyetler ve mali rapor geçer oy aldı
Yeniboğaziçi genel kurulunda görevi devreden yönetimin  faaliyet  ve mali rapor onaylanırken kulübün geliri 501,812 giderinin ise 501,812 olduğu açıklandı. Kulübün borcunun 180,839 olduğu açıklanırken alacaklarının ise 40,000 TL olduğunu açıklandı. Genel kurulda Mustafa Zurnacılar, Mehmet Demir, Günay Çikekseven Denetleme Kuruluna seçilirken yeni Başkan Derviş Canaltay ise yönetimi belirlemek için bir hafta süre istedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2017, 10:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474