banner564

Yeni dostluklar kuruldu

Yıldırım Masterleri Adana, Niğde ve Nevşehir olmak üzere üç ayrı ilde karşılaşmalar yaptı

Yeni dostluklar kuruldu
banner598
Mağusa bölgesinin başarılı master takımlarından Yıldırım Masterleri futbol takımı Niğde Masterleri’nin yaptığı davet üzerine 5-7 Eylül tarihleri arasında Türkiye’ye giderek burada dostluk maçları yaptı.
Yıldırım Masterleri 5 Eylül tarihinde Adana’ya uçarak orada ülkemizde konuk ettikleri Adana Masterleri ile Ceyhan’da bir dostluk maçı yaptı. Oynadığı bu dostluk maçını 5-0 kazanan Yıldırım Masterleri Niğde Masterleri karşılaşmasından da 4-1 mağlup ayrıldı.
İç Anadolu turnesinin son günü olan 7 Eylül günü ise sabah saatlerinde karayolu ile Nevşehir’e giden Yıldırım Masterleri buradaki Nevşehir Şehir Stadı’nda yaptığı karşılaşmadan 4-2 galibiyetle ayrıldı.
Daha sonra Nevşehir Masterleri’nin konuğu olarak Göreme’deki ünlü peri bacalarını ziyaret eden Yıldırım Masterleri ayni gün karayoluyla Adana’ya dönerek oradan da uçakla Kıbrıs’a döndü.
Üç günlük kısa turne ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Yıldırım Masterleri Derneği Başkanı Hüseyin Akil, kısa bir süre içinde üç farklı şehirde çok güzel dostluklar kurularak maçlar oynadıklarını belirtti. Başta bu turnede ev sahipliği yapan Niğde Masterleri olmak üzere Adana ve Nevşehir Masterleri’nde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı da teşekkürlerini iletti. 

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 08:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474