banner564

Yenicami’de istifa şoku

Kulüpteki sıkıntıları karşılayamayacak duruma geldiklerini açıklayan Okay Perçinci ve yönetim görevi bıraktı

Yenicami’de istifa şoku
banner598
Hamit SAKALLI

K-PET Süper Ligin ikinci yarısına tarihi bir skorla giriş yapan Yenicami’nin galibiyet sevinci kursağında kaldı. Lapta mücadelesi sonrasında açıklamalarda bulunan Okay Perçinci, kulüpte oluşan sıkıntıları kendisinin ve yönetiminin karşılayamayacağına kanaat getirerek bu kararı aldıklarını söyledi.

Yenicami’yi sahipsiz bırakmadık
Okay Perçinci açıklamalarında kendisinin doğuştan koyu bir Yenicami taraftarı olduğunu ve kulübünü asla zor durumda bırakmak istemediğini vurgularken, kendisinin başkan olmadan önce , henüz divan başkanıyken arkadaşlarıyla beraber 2 ay boyunca bir başkan ve yönetimin kulübe sahip çıkmasını beklediklerini ancak bu gerçekleşmeyince kendilerinin aday olarak çok sevdikleri Yenicami takımına sahip çıktıklarını ifade etti. Kendisinin ve  yönetiminin mütevazi bir takım oluşturup yola öyle devam etmek üzere geldiklerini ancak bir anda kendilerini çok daha büyük bir bütçenin içinde bulduklarını belirtirken, kendisinin ve yönetiminin yine de bir devre takımı sahipsiz bırakmamak adına kaldıklarını ancak bu maddi yükü artık kaldıramayacaklarını düşünerek  istifa kararı aldıklarını söyledi.

Geri dönüş yok
Okay Perçinci açıklamalarında  aldıkları bu istifa kararından kesinlikle geri dönmeyeceklerini ve en kısa zamanda takıma birilerinin sahip çıkmasını ümit ettiklerini ifade etti. Okay Perçinci yine de başkanlık görevinden sonra kulübe hizmet etmeye devam edeceklerini ve futbolcuların mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını vurgulad.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474