banner564

Yenicami’yi zorlayacağız

Geçtiğimiz hafta Lefke’ye son dakikada mağlup olan Bostancı Bağcıl, Yenicami karşısında puan arayacak

Yenicami’yi zorlayacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Bostancı Bağcıl Teknik Direktörü Bülent Aytaç Yenicami maçı öncesi verdiği demeçte, ikinci devre adına ilk puan ya da puanlarını Yenicami karşısında almak istediklerini vurguladı. Lefke maçında son dakika golü ile puanı kaçırdıklarını aktaran Aytaç, Yenicami karşısında daha dikkatli olacaklarını aktardı.

Kadro zengin değil
Devre arası Bostancı Bağcıl olarak iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Bülent Aytaç, Bağcıl’ın ligin ilk devresinde bulunan kadro yetersizliğinin ligin ikinci devresi adına sürdüğünü belirtti. Takıma devre arası yerli ve yabancı olarak 5 oyuncunun dahil edildiğini aktaran Aytaç, uyum sorunu olmasa da, ilerleyen süreçte yedek kulübesindeki sıkıntının ciddi anlamda karşılarına çıkacağına dikkat çekti. Lefke maçında bunu çok iyi yaşadıklarını aktaran Bağcıl Teknik Direktörü Bülent Aytaç, zor süreci bu şekilde götüreceklerine dikkat çekti.

Tek avantaj sahamızdır
On beşinci hafta karşılaşmasında sahalarında konuk edecekleri Yenicami maçı ile ilgili olarak değerlendirme yapan Bülent Aytaç, maç öncesi zorlu rakipleri karşısında tek avantajlarının kendi sahaları olduğunu belirtti. Yenicami’nin ilk deveye göre kadro olarak daha iyi noktada olduğunu belirten Bülent Aytaç, zorlu rakipleri karşısında ikinci devrenin ilk puan ya da puanlarını almak için mücadele edeceklerini belirtti. 

Alınacak puan motive sağlayacak
Alınacak olan puan ya da puanlar durumunda takıma motive anlamında bunun olumlu yansıyacağına inandığını belirten Aytaç, bunun için tüm güçleri ile rakipleri karşısında mücadele edeceklerini söyledi. Yenicami maçına 4 idmanla hazırlandıklarını aktaran Aytaç, takımda maç öncesi eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473