banner564

Yerimizi seviyoruz

Kupada adını yarı finale yazdıran Doğu temsilcisi Mormenekşe, kalan 4 maçta da iyi oyununu sürdürmek istiyor

Yerimizi seviyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’de 41 puanla üçüncü sırada bulunan Mormenekşe, tarihinin şüphesiz en önemli sezonunu geçiriyor. Pepsi Kıbrıs Kupası çeyrek finalinde karşılaştığı Gençlerbirliği karşısında galip gelip adını yarı finale yazdıran Doğu temsilcisinde yüzler gülüyor. Gelinen noktada takımın son durumunu gazetemiz spor servisi ile paylaşan Eralp Şerifoğlu, iyi noktada olmaları yanında bulundukları yeri sevdiklerini ve bu noktayı korumak istediklerini vurguladı.

Tarihin en başarılı sezonu olmalı
Geçen sezon yaşanan sıkıntıları unutmanın mümkün olmadığını belirten Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, yaşanan tüm olumsuzluklardan sonra bu yıl ki performansın ise Mormenekşe tarihi adına son derece önemli olduğunu aktardı. Lig adına çok iyi işler yapan oyuncu grubunun başarısını vurgulayan Eralp Şerifoğlu, kalan haftalarda yine aynı başarının sürmesi gerektiğini belirtti. 

Sezon başı konulan hedefe ulaştık
Sezon başı koydukları play-out oynamama hedefine şu an itibariyle ulaştıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, kupada ise tekrarlanan yarı final sevincinin ise müthiş bir olay olduğuna dikkat çekti.

Kalan maçlarda maksi puan
Kupada kazanılan yarı final sonrası kalan 4 maç için ise net konuşan Şerifoğlu, dışarıda kalan 12 puan’dan maksi puanları toplamak zorunda olduklarının altını çizdi. Lefke, Doğan Türk Birliği, Yenicami ve Gençlerbirliği maçları ile ligi tamamlayacaklarını aktaran Mormenekşe Teknik Dirktörü Eralp Şerifoğlu, ligi iyi yerde bitirmek adına zorlu 4 maçın kendilerini beklediğini hatırlattı. 

Ligdeki çıkışımız sürecek
Önceden karşılaşmalar hakkında plan yapmanın zor olduğunu, maç başı plan yaptıklarını da vurgulayan Şerifoğlu, kalan 4 hafta da en iyisini yapıp tarihe Mormenekşe’yi yazdırmak istediklerini de belirten tecrübeli çalıştırıcı, ligdeki çıkışın ve iyi oyunun kupada yine süreceğine olan inancını ise sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474