banner564

Yerleri dolacak

Takımdaki önemli isimleri birer birer yitiren Lefke’de Teknik Direktör Bülent Aytaç, gidenlerin yerlerinin dolacağını aktardı

Yerleri dolacak
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Arif Öztürk, Ali Özbahar, Salih Say ve Kasım Tağman’ın takımdan ayrılması ile yaprak dökümünün yaşandığı Lefke’de gözler takıma dahil edilecek isimlere çevrildi. Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç verdiği demeçte takımdan giden isimlerin kaliteli isimler olduğunu ancak yerlerinin mutlaka dolacağını vurguladı.

Görüşmeler başladı
Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç yaptığı değerlendirmede özellikle Kasım’ın ayrılmasından sonra hücum gücünü daha fazla düşünmeye başladıklarını belirtti. Burak Koçar transferi adına görüşmelerin devam ettiğini belirten Aytaç, Burak ile birlikte bir forvet oyuncunun daha takıma dahil edileceğini belirtti. Yönetimin geçtiğimiz akşam geniş kapsamlı bir toplantı yaptığını da aktaran Bülent Aytaç, en kısa sürede takıma takviyelerin yapılacağını belirtti.

İyi kadro kuracağız
Önemli isimlerin ayrılmasından sonra bir takım söylemlerin de dolaştığını aktaran Bülent Aytaç, günün sonunda Lefke’nin iyi bir kadroya sahip olacağını vurguladı. Gidenlerin yerlerinin dolacağını aktaran Aytaç, Lefke yönetiminin bu doğrultuda aralıksız çalıştığını belirtti. Yeni sezon öncesi çalışmalarına başlamakta geç kaldıklarını da aktaran Bülent Aytaç, en kısa sürede bu yöndeki çalışmalarına start vereceklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473