banner564

Yol haritası belirlendi

Kulüpler Birliği yeni yönetimi projelerini dün spor basını ile paylaştı

Yol haritası belirlendi
banner598

 Hüseyin Yılmaz başkanlığındaki Futbol Kulüpler Birliği yeni yönetimi spor basınıyla bir araya geldi.

Kulüpler Birliği Lokali'nde gerçekleşen toplantıda Kulüpler Birliği Başkanı Hüseyin Yılmaz göreve geldikten sonra geçen bir haftalık sürede birçok konuda plan-proje hazırladıklarını ve bir yol haritası çizdiklerini söyledi.

Sertoğlu ile birçok konuda görüşme yaptık
Hüseyin Yılmaz, federasyon başkanı Hasan Sertoğlu ile birçok konuda görüşme yaptıklarını ve yapılan bu görüşmeler sonucunda birçok konuda da görüş birliğine varıldığını açıkladı. Yılmaz, federasyon ile yapılan görüşmelerde kulüplerin yeni sezonda alacakları katkı konusunda da Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu ile görüş birliğine vardıklarını açıkladı ve kulüplerin sezon sonu ligdeki sıralamasına göre alacakları katkıların da netleştiğini söyledi.

Spor basını ile işbirliği önemli
Spor basını ile birlikte kulüplerin daha düzgün yapıya kavuşması için işbirliğinin önemli olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Yılmaz, bu konuda basının desteğinin ve etkisinin de önemine vurgu yaptı.
 
Mali olarak rahata kavuşmamız lazım
Yılmaz, mali olarak kulüpler birliği yapısının daha rahat bir duruma kavuşması için girişim yapacaklarını söyleyerek devletin kendilerine tahsis etmiş olduğu 4 dönümlük arazinin henüz kendilerine devredilmediğini ve bu konuda da girişim yapacaklarını söyledi.
Hüseyin Yılmaz, arazi alındıktan sonra kulüpler Birliği'nin kendi ayakları üzerinde durabilmesi için tesis yapma konusunda da çalışma başlatacaklarını vurguladı.

Mannaş “Birinci Lig maçlarının yayını için girişim başlattık”
Kulüpler Birliği yönetim kurulu üyesi ve Hamitköy Kulüpğ Başkanı Evren Mannaş ise özellikle birinci lig kulüplerinin maçlarının radyoda canlı yayınlanması, televizyondan da banttan yayınlanması konusunda girişim yaptıklarını ve bu konudaki mali tablonun netleşmesinden sonra girişimlerin artacağını söyledi.

Züğürt “Birçok konuyu basının desteği ile çözeceğimize inanıyorum”
Kulüpler birliği yönetim kurulu üyesi ve Gençlerbirliği kulüp başkanı İlker züğürt ise spor basının desteği ile birçok konunun çözüme kavuşacağının bilincinde olduklarını belirterek bugüne kadar basının verdiği destek için de teşekkür etti.
Züğürt Kulüpler Birliği'nin birçok konuda çalışma yaptığını ve bu çalışmaları da kulüplerin ve futbolun geleceğini daha iyi bir zemine kavuşturmak için yapıldığını söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474