banner564

Yusuf Yönlüer Masterler Turnuvası tamamlandı

Yusuf Yönlüer anısına düzenlenen masterler tenis turnuvası final maçlarıyla tamamlandı

Yusuf Yönlüer Masterler Turnuvası tamamlandı
banner598
KKTC Cumhurbaşkanlığı katkılarıyla düzenlenen Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Yusuf Yönlüer Masterler Turnuvası, önceki gün oynanan maçlarla tamamlandı. 
Gönyeli Tenis Kulübü tesislerinde 11 Aralık da başlayan turnuvada yağmurdan dolayı iki gün maçlar KKTF kapalı kortunda oynandı. 2015 yılında düzenlenen yaş grupları turnuvalarında oyuncuların topladıkları puanlara göre ilk sekizdeki oyuncuların davet edildiği turnuvada çok çekişmeli ve izleyicilere güzel anlar yaşatan maçlar oynandı. Turnuvanın final gününde maçlardan önce Yusuf Yönlüer kabri başında toplanan sevenleri tarafından anıldı ve ardından tesislere geçilerek final müsabakaları oynandı. 
Maçların ardından dereceye giren oyunculara KKTC Cumhurbaşkanlığı temsilcisi, Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu, Gönyeli Tenis Kulübü başkan ve yöneticileri, Yusuf Yönlüer’in aile üyeleri tarafından birincilik ve ikincilik ödülleri, turnuvaya davet edilen tüm sporculara ve turnuvada görev alan hakemlere turnuva anısı olarak plaket verildi. 
Oynanan maçların ardından kategorilerinde şampiyon olan oyuncular ocak ayının sonunda gerçekleştirilecek olan hazırlık kampına ücretsiz olarak katılma hakkı kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2015, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473