banner564

Zirve hayalleri “Ocak”ta kül oldu 2-1

GAÜ Çetinkaya konuk ettiği Türk Ocağı’na 2-1 yenilerek zirve yarışında büyük bir yara aldı

Zirve hayalleri “Ocak”ta kül oldu 2-1
banner598
Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı
Hakemler: Timur Ercan Bodi, Hakan Ünal, Şakir Azizoğlu
GAÜ Çetinkaya: Ufuk, Serkan, Serhan, Tunç (Kağan), Ahmet Can (Pavlos Philippou), Erdinç Sercan, Hakan, Eko, Sherman, Esin (Emre)
TOL: Andreou, Yunus, Mustafa Ercan, Mustafa Avcı, Coşkun, James, Deniz (Hasan Sadrazam), Burak (Kağıp), Muhammed, Ertaç, Uzokwe(Adams)
Goller: 30.Dk Deniz, 34.Dk Ertaç (TOL), 52.Dk Serhan (GAÜ Çetinkaya)

Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in 10. Hafta kapanış mücadelesinde karşı karşıya gelen GAÜ Çetinkaya ile TOL arasındaki mücadeleden konuk ekip TOL galibiyetle ayrılırken GAÜ Çetinkaya bu mağlubiyetle zirve yolunda ağır bir yara aldı. 
15.dk: TOL atağında Burak’ın ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Ufuk topu çeldi ve dönen topu savunma uzaklaştırarak tehlikeyi önledi.
23.dk: Gelişen TOL atağında Ertaç’ın sağ çaprazdan vuruşunu kaleci Ufuk kornere çeldi.
30.dk: TOL atağında Burak ceza sahası dışından vuruşunu gerçekleştirdi ve top savunmadan geri geldi. Seken top Deniz’in önünde kaldı ve Deniz müsait pozisyonda düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. GAÜ ÇETİNKAYA 0-1 TOL
32.dk: TOL atağında Ertaç’ın pasıyla topla buluşan James’in vuruşunu kaleci Ufuk köşeden çıkardı.
34.dk: TOL atağında Uzokwe pasını Burak’a aktardı. Burak bekletmeden topu sağdan bindiren Ertaç’a aktardı ve Ertaç sağ çaprazdan vuruşunda topu filelere gönderdi. GAÜ ÇETİNKAYA 0-2 TOL 
42.dk: GAÜ Çetinkaya atağında Hakan’ın pasında Sherman sağ çaprazda topla buluştu ve vuruşunu yaptı ancak top direğin dibinden dışarıya gitti.
52.dk: GAÜ Çetinkaya atağında Kağan’ın ortasında Serkan ceza sahası içerisinde topu Serhan’a indirdi ve Serhan bomboş pozisyonda vuruşunu yaparak topu filelere gönderdi. GAÜ ÇETİNKAYA 1-2 TOL
56.dk: GAÜ Çetinkaya atağında Eko’nun sağdan ortasında Sherman’ın kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
75.dk: TOL atağında Yunus sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak kaleci Ufuk topu kornere çeldi. 
81.dk: GAÜ Çetinkaya atağında Emre Özsin’in pasıyla topla ceza sahası içerisinde buluşan Sherman boş kaleye golü atacakken Yunus kritik bir müdahalede bulunarak mutlak bir golü önledi.
Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Türk Ocağı GAÜ Çetinkaya’yı 2-1 mağlup ederek puanını 16’ya çıkardı.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2016, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474